Ειδήσεις

Καθυστερήσεις στην παραγωγή για τις αυτοκινητοβιομηχανίες παγκοσμίως!

Παγκόσμιο φαινόμενο στις αυτοκινητοβιομηχανίες τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη και Ασία, εμφανίζεται η έλλειψη ημιαγωγών (microchip) και ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Δημιουργώντας έτσι μια μεγάλη καθυστέρηση, μείωση και σε κάποιες περιπτώσεις διακοπή στην παραγωγή.

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες σε όλο τον κόσμο προσαρμόζονται στις συνθήκες που επικρατούν και αρκετές είναι αυτές που περιορίζουν τις γραμμές παραγωγής. Η κατάσταση επηρεάζει και τους εργαζόμενους οι οποίοι μπαίνουν για κάποιο διάστημα σε καθεστώς μερικής ή πλήρους ανεργίας σε πολλές χώρες, όπως στην Γαλλία και Γερμανία.

Αναμενόμενη είναι η καθυστέρηση στις παραδόσεις αυτοκινήτων απ όλους τους κατασκευαστές. Γι αυτό συνιστάται σε όσους σκέφτονται ή είναι έτοιμοι να προχωρήσουν με την αγορά ενός νέου μοντέλου, να κινητοποιηθούν άμεσα.

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου