Ειδήσεις

“Τουρισμός-Διαδίκτυο και ο ρόλος της Περιφέρειας”-Επιστημονικό Συνέδριο

Με σκοπό να αναδειχθεί ο πολυδιάστατος ρόλος του Διαδικτύου στον Τουρισμό και να ενημερωθούν για τις νομοθετικές εξελίξεις οι εμπλεκόμενοι επαγγελματίες, το Τμήμα Νομικής, ο Τομέας Ιστορίας, Φιλοσοφίας και Κοινωνιολογίας Δικαίου του Α.Π.Θ., η Εταιρεία Επιστημόνων Επικοινωνίας και Δημοσιογράφων ΤΑΔ, με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου [Δ/νση Τουρισμού Δωδεκανήσου], διοργανώνουν Επιστημονικό Συνέδριο με την υποστήριξη του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου και το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 στη Ρόδο με θέμα: «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ-ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ».

Συμμετέχουν εκλεκτοί καθηγητές/τριες, ειδικοί επιστήμονες και δημοσιογράφοι που θα αναπτύξουν ενδιαφέροντα και επίκαιρα θέματα, μεταξύ αυτών: η Πρύτανις του Παντείου Παν/μίου κ. Ισμήνη Κριάρη, οι καθηγητές κ. Δ. Χαραλάμπης, Ι. Ιγγλεζάκης, οι καθηγήτριες κ. Τ. Δουλκέρη, κ. Μ. Ρήγου, η κ. Ζ. Ανδρεοπούλου, οι Ειδικοί Επιστήμονες, Δρ. Γ. Λαζαράκος, κ. Π. Κιορτσή, η Δρ. Β. Θεολόγη, η Δρ. Κ. Μήτκα, τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, κ. Ν.Κουκούλης, κ. Αι.Βολονάκη κ.α.
Παρεμβάσεις θα γίνουν από τους εκπροσώπους των επαγγελματικών φορέων και Τοπικής αυτοδιοίκησης.

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα ολοκληρωθούν με την παρουσίαση του βιβλίου «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» [Συλλογικός Τόμος, επιμ. του Τόμου της Τέσσας Δουλκέρη, εκδ. Λειμών,2018].

Έναρξη εργασιών: Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 ώρα: 18.15 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου (25ης Μαρτίου 9).

*Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στους παρακάτω συνδέσμους:
FB: https://www.facebook.com/epetad/
SITE: https://epedita.wordpress.com/

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου