Όπως έγραψε στο χθεσινό της φύλλο η «δσπορ», ο Κώστας Πάττας δεν γνώριζε ποιους ποδοσφαιριστές θα έχει στην διάθεσή του στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ανταγόρα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές του ήταν αμφίβολοι λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές βρήκαν λύση με τις δουλειές τους και έτσι θα βρίσκονται στα πλάνα του νεαρού τεχνικού.
Ο μοναδικός που παραμένει αμφίβολος είναι ο Γιώργος Σαλαμαστράκης, καθώς ακόμα δεν διευθέτησε τα επαγγελματικά του και έτσι η συμμετοχή του απέναντι στους «πράσινους» της Κω θα κριθεί λίγο πριν την σέντρα.
Από εκεί και πέρα, σίγουρα εκτός πλάνων του Κώστα Πάττα είναι ο Τάσος Φτάκλας που ταλαιπωρείται από σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία του Φοίβου για το σημερινό παιχνίδι, ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι στο γήπεδο Κρεμαστής, με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες.
Με αφορμή την αναμέτρηση με τον Ανταγόρα, η «δσπορ» επικοινώνησε με τον νεαρό τεχνικό του Φοίβου, που δήλωσε τα ακόλουθα:
« Ακόμα ένα παιχνίδι στο οποίο στόχος μας είναι η κατάκτηση της νίκης, όπως και σε όλες τις αναμετρήσεις μας.
Φυσικά θέλουμε να συνδυάσουμε την νίκη και με καλό ποδόσφαιρο προκειμένου να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας, γι’ αυτό και καλώ τους φίλους της ομάδας να έρθουν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση και να υποστηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας».
Το μήνυμα του Σταματίου
Από εκεί και πέρα, ο νέος γενικός γραμματέας του Φοίβου Κρεμαστής, Γιάννης Σταματίου, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο νέος γενικός γραμματέας του Γ.Σ. Φοίβος Κρεμαστής, Ιωάννης Σταματίου, θέλει να ευχαριστήσει τους κατοίκους της Κρεμαστής, για την αγάπη που έδειξαν και δείχνουν στο πρόσωπό του, με αφορμή και τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. της ομάδας.
Ο ίδιος, εκφράζει την πρόθεσή του, να συνδράμει τα μέγιστα στη διατήρηση της ομόνοιας του Γ.Σ. Φοίβου Κρεμαστής, αλλά κυρίως εκφράζει τη δέσμευσή του, για τη συνέχιση της προσπάθειας ανάπτυξης και αναβάθμισης της ομάδας της Κρεμαστής».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ