“Κάθε μέρα, κάθε ώρα στους δρόμους του αγώνα. Δεν υπάρχει άλλη λύση σήμερα, μόνο η ενότητα της εργατικής τάξης, του εργατικού-λαϊκού κινήματος, η λαϊκή συμμαχία μπορεί να ανοίξει τον δρόμο” δήλωσε ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Πλ. Συντάγματος.
“Και αυτό το πολυνομοσχέδιο που συζητιέται απόψε στην Βουλή και όσα έρχονται τις επόμενες μέρες, τους επόμενους μήνες, θα πρέπει να σημάνουν πραγματικό ξεσηκωμό, αποτελούν πραγματική αιτία πολέμου” τόνισε.
“Και η υπεράσπιση της κοινωνικής ασφάλισης, των συντάξεων και το φορολογικό και τα δυσβάσταχτα αντιλαϊκά μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η ανεργία που έχει πάρει πάλι τα ύψη και η ανάπτυξη, είναι από τα ερωτήματα που πρέπει να μπουν στον λαό και να απαντήσει “ανάπτυξη για ποιόν, με τι στόχους, αν θα είναι για τον λαό μας, για την εργατική τάξη, τους αγρότες, τους επαγγελματίες, την νεολαία, τις λαϊκές οικογένειες ή αν θα είναι για το κεφάλαιο, για τα μονοπώλια”. Αυτό είναι το ερώτημα, αυτή πρέπει να είναι και η κατεύθυνση του οργανωμένου λαϊκού-εργατικού κινήματος” πρόσθεσε.
“Το ΚΚΕ θα βρίσκεται κάθε στιγμή, κάθε ώρα, στο πλευρό του λαού μας, μέσα στους αγώνες και μέσα στην Βουλή, κυρίως έξω από αυτή, στους δρόμους του αγώνα” κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας. Σημειώνεται πως ο γ.γ. του ΚΚΕ, συναντήθηκε με την πορεία του ΠΑΜΕ, εξερχόμενος μαζί με μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΚΕ, από την εν εξελίξει συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ