Τοπικές Ειδήσεις

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του Σωματείου «ΡΟΔΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ροδιακού Συλλόγου Μουσικών καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την 22η Ιουνίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, στο θερινό κινηματογράφο «ΤΟ ΡΟΔΟΝ» (Ευσταθιάδου 7, στο κέντρο της πόλης).

ΘΕΜΑΤΑ

1. Συζήτηση για τα άμεσα προβλήματα που απασχολούν την επαγγελματική πορεία του κλάδου μας στις δεδομένες συνθήκες. (Καταγραφή, ανάλυση, προτάσεις: ρύθμιση για σποραδική εργασία, καθορισμός των συμβάσεων εργασίας, παράταση επιδόματος ανεργίας, προϋποθέσεις ανεργίας για όσους δεν συμπληρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό ενσήμων, κλπ.)

2. Ενημέρωση μελλοντικών δράσεων του Συλλόγου (π.χ. διοργάνωση συναυλιών σε συνεργασία με το Δήμο Ρόδου κ.ά.) και ορισμός ομάδας συντονισμού για πλάνο εκδηλώσεων.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου