ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήλωση του προέδρου Δ.Σ. σπουδαστών Α.Σ.Τ.Ε.Ρ. σχετικά με την κατάσταση στις ΑΣΤΕ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣΤΕΡ
Μέγεθος γραμμάτων

Πα­ρα­θέ­του­με την δή­λω­ση του προ­έ­δρου Δ.Σ. σπου­δα­στών Α.Σ.Τ.Ε.Ρ.  Στυ­λια­νού Πο­ζα­τζί­δη εν όψει της κα­τά­στα­σης σχε­τι­κά με τις ΑΣΤΕ:

“Ονο­μά­ζο­μαι Στυ­λια­νός Πο­ζα­τζί­δης, είμαι ο πρό­ε­δρος και εκ­πρό­σω­πος του Συλ­λό­γου Σπου­δα­στών Α.Σ.Τ.Ε.Ρ.

Πλέον, μετά από 1 χρόνο και 5 μήνες ως πρό­ε­δρος στην Α.Σ.Τ.Ε.Ρ. , μπορώ να εκ­φρά­σω την πλήρη δυ­σα­ρέ­σκεια και απο­γο­ή­τευ­σή μου ως προς την αντι­με­τώ­πι­ση της Κυ­βέρ­νη­σης και συ­γκε­κρι­μέ­να του Υπουρ­γεί­ου Του­ρι­σμού απέ­να­ντι στις ΑΣΤΕ και τους σπου­δα­στές της. Ξε­κι­νώ­ντας από τα χρό­νια προ­βλή­μα­τα που αφο­ρούν βα­σι­κά δι­καιώ­μα­τα των σπου­δα­στών και για τα οποία δεν έχει δοθεί καμία λύση, συ­νε­χί­ζο­ντας με τις πολ­λές υπο­σχέ­σεις χωρίς την πα­ρα­μι­κρή υλο­ποί­η­ση, κα­τα­λή­γου­με στη ση­με­ρι­νή ασέ­βεια προς το πρό­σω­πο όλων των σπου­δα­στών και των οι­κο­γε­νειών τους καθώς απο­φα­σί­ζε­ται η πραγ­μα­το­ποί­η­ση της πρα­κτι­κής άσκη­σης με δε­δο­μέ­νο τον κίν­δυ­νο και τις ελά­χι­στες θέ­σεις στα ξε­νο­δο­χεία.

Με αυτόν τον τρόπο, ανα­γκά­ζουν όλους εμάς να προ­χω­ρή­σου­με σε ανα­βο­λή της πρα­κτι­κής άσκη­σης προ­κα­λώ­ντας αγα­νά­κτη­ση, άγχος και αβε­βαιό­τη­τα στους σπου­δα­στές και τις οι­κο­γέ­νειές τους !

Μετά από πολ­λές προ­σπά­θειες και κι­νη­το­ποι­ή­σεις που επι­χει­ρή­σα­με με σκοπό να βρε­θεί μία λύση, δεν έχου­με δει ακόμα κά­ποιο απο­τέ­λε­σμα. Η κα­τά­στα­ση έχει φτά­σει στο απρο­χώ­ρη­το !

Σας πα­ρα­κα­λώ ανα­λά­βε­τε σο­βα­ρά τις ευ­θύ­νες σας, με­ρι­μνή­στε για την κα­τά­στα­ση και το μέλ­λον των σπου­δα­στών και βοη­θή­στε επι­τέ­λους τις ΑΣΤΕ να φτά­σουν ξανά εκεί που πρέ­πει !

Α.Σ.Τ.Ε.Ρ. και Α.Σ.Τ.Ε.Κ. απαι­τού­με ομό­φω­να την πα­ρα­γρα­φή της πρα­κτι­κής άσκη­σης για το καλό όλων μας!

Ευ­χα­ρι­στώ. “

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • Markos  /  16.06.2020 12:40

    Δηλαδή οι σπουδαστές απαιτούν να μην κάνουν καθόλου πρακτική άσκηση;
    Κάνουν που δεν κάνουν μαθήματα(τύποις γίνονται) να μην κάνουν και πρακτική;

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.