Ρεπορτάζ

Στο εδώλιο Αφαντενός για ενδοοικογενειακή βία

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω θα καθίσει την 6η Μαΐου 2019 ένας κάτοικος Αφάντου, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη τελεσθείσα ενώπιον ανηλίκου μέλους της οικογένειας και για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή.
Φέρεται την 21η Σεπτεμβρίου 2012 να προκάλεσε σε έτερα μέλη της οικογενείας του τρόμο και ανησυχία, απειλώντας τα με βία, και ειδικότερα απευθυνόμενος στην αδελφή του, της είπε ότι θα βάλει φωτιά και θα κάψει το σπίτι τους και ότι θα «καθαρίσει» τον σύζυγό της, προκαλώντας τόσο στην ίδια όσο και στο δεύτερο, ο οποίος πληροφορήθηκε αμέσως τις ανωτέρω απειλές, τρόμο και ανησυχία.
Στον ανωτέρω τόπο την επόμενη ημέρα προκάλεσε σε έτερο μέλος της οικογενείας του βαριά σωματική βλάβη, επιδίωκε δε την πρόκληση αυτής και ειδικότερα χτύπησε με αλυσίδα μήκους ενός μέτρου το σύζυγο της αδελφής του, στο κεφάλι και στον κορμό, κάτω από την αριστερή μασχάλη.
Από τα χτυπήματα που δέχθηκε προκλήθηκε σε αυτόν εκχύμωση διαστάσεων 12 χ 15 εκ. στην αριστερή πλάγια θωρακική χώρα, αλλά και διάτρηση αριστερού τυμπανικού υμένα, η οποία συνιστά βαριά σωματική βλάβη, καθώς εμπόδισε για σημαντικό χρονικό διάστημα τον τραυματισθέντα να χρησιμοποιεί το αριστερό του αυτί, μειώνοντας ουσιώδους την αίσθηση της ακοής του.

Επιπλέον την ίδια ημέρα χτύπησε με αλυσίδα μήκους ενός μέτρου την αδελφή του, στο θώρακα και στην οσφυϊκή περιοχή προκαλώντας της κακώσεις, ενώπιον του ανήλικου παιδιού της.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου