Η ομάδα της Δόξας Καρδάμαινας απάντησε στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Διαγόρας Βατίου μετά από το μεταξύ τους παιχνίδι για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, με την οποία οι Βατενοί ισχυρίζονται ότι ο σύλλογος της Κω προσήλθε στο γήπεδο με την συνοδεία τριών ατόμων ιδιωτικής ασφάλειας.
Ο σύλλογος της Καρδάμαινας, καλεί τον Διαγόρα Βατίου να μην δημιουργεί εντυπώσεις με βάση την σωματοδομή των φιλάθλων που τον συνόδεψαν, ενώ αποκαλύπτει ότι απειλές και εκφοβισμοί δεν προήλθαν από μεριά του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση, όπου αρχικά η Δόξα συγχαίρει την Α.Ε. Κω, τον Αστέρα Μασάρων και τον Ορφέα για την άνοδό τους στην Α’ Κατηγορία:
«Ο Α.Σ Δόξα Καρδάμαινας συγχαίρει την πρωταθλήτρια της Β’ κατηγορίας του ομίλου Νήσων Α.Ε Κω, καθώς επίσης και τις ομάδες του Αστέρα Μασάρων και του Ορφέα από τους ομίλους Ρόδου, για την επιστροφή τους στην ανώτερη κατηγορία της Δωδεκανήσου.
Με αφορμή την μεταξύ μας αναμέτρηση στο Βάτι, ευχαριστούμε τον τοπικό Διαγόρα για την άψογη φιλοξενία.
Διαβάζοντας ωστόσο την επικριτική ανακοίνωση σε βάρος μας, καλούμε την αντίπαλη ομάδα να μην δημιουργεί εντυπώσεις με βάση τη σωματοδομή των ανθρώπων που συνοδεύουν μια ομάδα ως θεατές στις εξέδρες, ερμηνεύοντας καταστάσεις κατά το δοκούν.
Οι ποινικά κολάσιμες πράξεις άλλωστε, με βάση το άρθρο 253 του Νέου ποινικού κώδικα ή 333 του από 1/1/1951 ισχύοντος, περί απειλής και εκφοβισμού, δεν προήλθαν από μέρους μας, ούτε ενεργοποιήθηκαν ποτέ.
Παρά το καταγεγραμμένο φωτογραφικό υλικό, το θέμα από μέρους μας θεωρήθηκε λήξαν.
Ο νοών νοείτω…».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ