Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη, στην προσπάθεια που κάνει για την εξασφάλιση της παραμονής του στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, πέτυχε την Κυριακή ο Διαγόρας Βατίου επικρατώντας με σκορ 3-1 της Δόξας Καρδάμαινας.
Ωστόσο, οι Βατενοί εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία εκφράζουν την δυσαρέσκεια και την αγανάκτησή τους προς την ομάδα της Κω, η οποία όπως υποστηρίζουν οι γηπεδούχοι, παρουσιάστηκε στο γήπεδο Βατίου συνοδευόμενη από τρία άτομα ιδιωτικής ασφάλειας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του Διαγόρα Βατίου εκφράζει τη δυσαρέσκεια και την αγανάκτησή του για το γεγονός ότι στο σημερινό (σ.σ. Κυριακή) υψίστης σημασίας παιχνίδι με τη Δόξα Καρδάμαινας στο Βάτι, η φιλοξενούμενη ομάδα, παρ’ ότι υπήρχε από μας η συνεχής διαβεβαίωση ότι η φιλοξενία θα ήταν άψογη, όπως κάθε φορά συμβαίνει στην έδρα μας, παρουσιάστηκε στο γήπεδο συνοδεία τριών ατόμων ιδιωτικής ασφάλειας φοβούμενοι ότι οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοί μας θα χτυπούσαν τους αντίπαλους παίκτες.
Στην προσβλητική για το σωματείο μας αυτή ενέργεια από την πλευρά του Δ.Σ. της Δόξας Καρδάμαινας έχουμε να δηλώσουμε τα ακόλουθα:
Ο Διαγόρας Βατίου ουδέποτε έχει δημιουργήσει επεισόδια και ουδέποτε έχει αντιδράσει με βίαιο τρόπο σε κανένα σωματείο, διαιτητές ή αντίπαλους φιλάθλους ακόμη και όταν αισθανόταν αδικημένος.
Είμαστε φιλόξενο χωριό και βλέπουμε το ποδόσφαιρο σαν ένα παιχνίδι πέρα από προπηλακισμούς και τραμπουκισμούς γι’ αυτό και όλα αυτά τα χρόνια παραμένουμε σταθερή αξία στο χώρο.
Το ποδόσφαιρο δεν έχει ανάγκη ούτε από ΄΄φουσκωτούς΄΄ ούτε από τσαμπουκάδες! Αυτές είναι πρακτικές που πρέπει ν’ ανήκουν στο παρελθόν!
Κλείνοντας, θέλουμε να συγχαρούμε δημόσια τους ποδοσφαιριστές μας για την καθαρή και πανάξια σημερινή (σ.σ. Κυριακή) τους νίκη, τους αντίπαλους παίκτες για το αγωνιστικό τους πνεύμα καθώς και τη διαιτησία που ήταν άψογη».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ