Συνεχίζονται οι ετοιμασίες για το 20ο Καρναβάλι Σορωνής, από τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Σορωνής Ρόδου ‘Το Αμπερνάλλι’. Πολλά νέα στοιχεία έχουν προστεθεί στα ήδη επιτυχημένα των προηγούμενων χρόνων, με στόχο το 20ο Καρναβάλι να χαρίσει και πάλι απίστευτο κέφι και χαρά τόσο στους συμμετέχοντες, όσο και στους θεατές.

Συνδιοργανωτές στο φετινό καρναβάλι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Ρόδου.

Το 20ο Καρναβάλι Σορωνής ξεκινάει επίσημα, το Σαββατο 02 Μαρτίου το βράδυ, με το Grande Maspue Party στο Paei Kairos music bar, στη Σορωνή.

Συνεχίζει, την Κυριακή 03  Μαρτίου στις 20.00 με τις παραδοσιακές «Καμουζέλες» που με αφετηρία το Λαογραφικό Σπίτι Σορωνής, κερνώντας και κάνοντας σαματά, θα σεργιανίσουν σε όλο το χωριό, μεταφέροντας το κλίμα της αποκριάς με τον παραδοσιακό τρόπο. Η παρέα θα καταλήξει στη στέγη του συλλόγου για ένα αποκριάτικο φαγοπότι.

Το πρόγραμμα κορυφώνεται την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 14.30 με τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση των αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων στον κεντρικό δρόμο της Σορωνής,με αντίθετη φορά από τα προηγούμενα χρόνια. Τους συμμετέχοντες θα συνοδεύουν οι μουσικές επιλογές των djs του καρναβαλιού, με Special Guest τον Dj Valentino. Για 10η συνεχή χρονιά, παρουσιαστής του Καρναβαλιού , ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ματθαίος Χατζηγεωργίου παρέα με την αγαπημένη φίλη του συλλόγου, θεατρολόγο, κ. Βίκυ Θεολόγη. Φυσικά δε θα λείψουν οι κλόουν του συλλόγου, που θα κερνάνε και θα διασκεδάζουν τους θεατές, ενώ η παρέα θα μεγαλώσει με τους ξυλοπόδαρους του ΚΙΡΚΟ ΜΠΙΛΟΜΠΑ.

Το γλέντι δεν τελειώνει όμως εδώ. Ένα μεγάλο Carnival party θα ακολουθήσει την καρναβαλική παρέλαση, στην αυλή του Γυμνασίου Σορωνής, με όλους τους συμμετέχοντες, έκθεση αρμάτων, live μουσική από τους Κώστα Ορφανίδη και Μανώλη Βονάκη, μουσικές επιλογές από τους djs και πολλές χορευτικές εκπλήξεις.

Συμμετέχουν σε όλη τη διοργάνωση, προς μεγάλη τιμή και χαρά του συλλόγου, η Φιλαρμονική του Δήμου Ρόδου και το Σύνολο Κρουστών του Μουσικού Σχολείου Ρόδου.

Μπορείτε ακόμη να δηλώσετε συμμετοχή με το άρμα η το πεζοπόρο σας τμήμα, στα τηλ. 6944291881 και 6974931101. Αν είστε λοιπόν μια ομάδα, μια παρέα, ένας σύλλογος, μια τάξη, βρείτε το θέμα σας, ετοιμαστείτε, δηλώστε συμμετοχή κι ελάτε να διασκεδάσετε στο 20ο Καρναβάλι Σορωνής!!

Περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες μας ampernalli.gr, facebook.com/ampernalli και στο email:ampernalli@gmail.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ