ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα σενάρια για χρεοκοπία της Ελλάδας και ο ρόλος του Τραμπ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
χρεοκοπία

Το φάντα­σμα της δραχμής, το περι­βό­ητο Grexit, επα­νέρ­χε­ται σε ένα σίριαλ που παί­ζε­ται ξανά και ξανά τα τελευ­ταία χρόνια.

Από τον Γιώργο Παπαν­δρέου μέχρι και τον Αλέξη Τσίπρα το παι­χνίδι είναι το ίδιο. Άλλες φορές δημο­σίως, άλλες πάλι πίσω από κλει­στές πόρτες σε υπόγεια ξενο­δο­χείων, όπως εκείνο το σχέδιο Σόιμπλε για τη δραχμή που πάει και έρχεται, το έργο που οι Έλληνες το έχουν ξαναδεί.

Κάθε φορά τα τελευ­ταία χρόνια το Grexit λει­τουρ­γεί ως το έσχατο επίπεδο εκβια­σμού από τη μία ή την άλλη πλευρά..

Δια­βά­στε τη συνέ­χεια στο newsbeast.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.