Τοπικές Ειδήσεις

Συγκρότηση συμβουλίου Πολεοδομικών θεμάτων

Mε απόφαση του συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοικησης Αιγαίου ανασυγκροτήθηκε το Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων & Αμφισβητήσεων (ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α.) Β Π.Ε. Ρόδου, με έδρα τη Ρόδο, για τις Π.Ε. Δωδεκανήσου, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με χωρική αρμοδιότητα στις Π.Ε. Ρόδου, Καρπάθου-Ηρωικής Νήσου Κάσου, Καλύμνου και Κω, με την ακόλουθη σύνθεση:
1. Τον Περνάρη Γεώργιο του Χαριλάου, Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πολεοδομικών Εφαρμογών Δήμου Ρόδου – Υ.ΔΟΜ Δήμου Ρόδου, τακτικό μέλος, ως Πρόεδρο τον οποίο θα αναπληρώνει ο Γιαννακόπουλος Ανδρέας του Χρήστου Πολιτικών Μηχανικών με βαθμό Α΄, Αναπληρωτής Προϊστάμενος Τμήματος Ελέγχου Κατασκευών της ίδιας Διεύθυνσης.
2. Την Οικονομίδου Ρεγγίνα – Αντουανέτα του Λάμπρου Αρχιτεκτόνων Μηχανικών με Α΄ Βαθμό Προϊσταμένη του Τμήματος Διοικητικής Υποστήριξης και Αρχείου της Διεύθυνσης Πολεοδομικών Εφαρμογών Δήμου Ρόδου – Υ.ΔΟΜ Δήμου Ρόδου, τακτικό μέλος, την οποία θα αναπληρώνει ο Τσιμπιδάκης Κυριάκος του Θεόδωρου κλάδου ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών με βαθμό Α΄, υπάλληλος του Τμήματος Έκδοσης Οικοδομικών Αδειών της ίδιας Διεύθυνσης.
3. Την Βολονάκη Αικατερίνη του Μιχαήλ Δικηγόρο, τακτικό μέλος, την οποία θα αναπληρώνει η Σαββάκη Μιράντα του Σάββα Δικηγόρος.
4. Την Διακοσταματίου Ειρήνη του Παναγιώτη Αρχιτέκτονα Μηχανικό, τακτικό μέλος, την οποία θα αναπληρώνει η Χατζηλαζάρου Μαρία (Μαρίζα) του Λαζάρου Αρχιτέκτονας Μηχανικός, υποδειχθείσες από το ΤΕΕ.
5. Την Διαμαντή Τσαμπίκα του Σάββα Αρχιτέκτονα Μηχανικό, τακτικό μέλος, την οποία θα αναπληρώνει ο Μπόνης Νικόλαος του Ιωάννη Αρχιτέκτονας Μηχανικός, υποδειχθείσα και υποδειχθέντα αντίστοιχα από το ΤΕΕ.
Γραμματέας του Συμβουλίου ορίζεται ο Ψαράς Αντώνιος του Φωτίου (κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών με βαθμό Β’, υπάλληλος του Τμήματος ΠΕ.ΧΩ.ΣΧ. Δωδεκανήσου Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, τον οποίο θα αναπληρώνει η Σωτηρία Χατζηπέτρου του Νικολάου κλάδου ΤΕ Πολιτικών Έργων Υποδομής με βαθμό Α’, υπάλληλος του ιδίου Τμήματος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου.
Οι συνεδριάσεις του ως άνω Συμβουλίου θα πραγματοποιούνται στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου στη Ρόδο (Πλ. Ελευθερίας 1) είτε σε τόπο που θα καθοριστεί διαφορετικά από τον Πρόεδρο σε συνεργασία με τη Γραμματεία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου