Τοπικές Ειδήσεις

Νέα δημοσκόπηση για τον Δήμο Ρόδου

Σε εξέλιξη βρίσκεται ακόμα μια έρευνα στον Δήμο Ρόδου.
Η νέα δημοσκόπηση διενεργείται από την εταιρεία Prorata και ως υποψήφιοι δήμαρχοι εμφανίζονται στην έρευνα οι κ.κ. Αντώνης Καμπουράκης, Στράτος Καρίκης, Δημήτρης Κρητικός, Τάκης Πότσος και Φώτης Χατζηδιάκος.
Στην δημοσκόπηση οι ερωτώμενοι, καλούνται, μεταξύ άλλων, να απαντήσουν για τα σημαντικότερα προβλήματα της περιοχής, για την δημοτικότητα των υποψηφίων, για την αποτελεσματικότητά τους, ενώ υπάρχουν δίπολα για την καταμέτρηση της δυναμικής τους στον δεύτερο γύρο της εκλογικής αναμέτρησης.
Για στατιστικούς λόγους, οι ερωτηθέντες καλούνται να απαντήσουν ποιο κόμμα ψήφισαν στις τελευταίες εθνικές εκλογές και ποιο προτίθενται να ψηφίσουν.
Ανάλογη δημοσκόπηση διενεργήθηκε από την εταιρεία ALCO μόλις πρόσφατα αλλά τα αποτελέσματά της δεν είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου