ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΕΗ: Αλλαγή τακτικής για το «χαράτσι» 1 ευρώ – Δίνει ίση έκπτωση

news room 1 λεπτό ανάγνωση
δεηλογαρ

Έκπτωση 1 ευρώ ανά λογα­ρια­σμό θα έχουν οι πελάτες της ΔΕΗ που θα επι­λέ­ξουν να λαμ­βά­νουν το λογα­ρια­σμό τους μόνο ηλε­κτρο­νικά ανα­κοί­νωσε πριν από λίγο ο πρό­ε­δρος και διευ­θύ­νων σύμ­βου­λος της ΔΕΗ Μανώλης Πανα­γιω­τά­κης σε εκδή­λωση για την προ­ώ­θηση του ηλε­κτρο­νι­κού λογα­ρια­σμού που πραγ­μα­το­ποι­ή­θηκε στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα.

Έτσι οι εν λόγω πελάτες θα απο­φεύ­γουν την επι­πλέον χρέωση του 1 ευρώ που ισχύει σήμερα για τους λογα­ρια­σμούς που εκδί­δο­νται σε χαρτί και θα έχουν επι­πλέον όφελος άλλο 1 ευρώ.

Η έκπτωση ή αντί­στοιχα επι­βά­ρυνση εφαρ­μό­ζο­νται ανά δίμηνο λογα­ρια­σμό ενώ το όφελος θα ισχύει τόσο για όσους έχουν ήδη επι­λέ­ξει τον ηλε­κτρο­νικό λογα­ρια­σμό όσο και για εκεί­νους που θα το κάνουν στο εξής.

Σύμφωνα με τα σχετικά στοι­χεία από τα 7 εκα­τομ­μύ­ρια πελατών της ΔΕΗ οι 800.000 έχουν επι­λέ­ξει μέχρι σήμερα τον ηλε­κτρο­νικό λογα­ρια­σμό (από τους οποίους οι 200.000 εξα­κο­λου­θούν να λαμ­βά­νουν και έγχαρτο λογα­ρια­σμό) ενώ στόχος είναι το πλήθος τους να αυξηθεί στα 2 εκα­τομ­μύ­ρια έως το τέλος του χρόνου.

Ο επι­κε­φα­λής της ΔΕΗ ανήγ­γειλε ακόμη ότι θα διευ­κο­λυν­θεί η δια­δι­κα­σία για όσους έχουν αλλάξει αριθμό ταυ­τό­τη­τας προ­κει­μέ­νου να κάνουν την σχετική δήλωση στη ΔΕΗ ενώ επι­πλέον θα απλο­ποι­η­θεί και θα μειωθεί το κόστος για την αλλαγή ονό­μα­τος στο λογα­ρια­σμό.

πηγή newmoney.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.