Ειδήσεις

Π. Μπακίρης: Η ένταξη στο Μητρώο Νέων Στελεχών δεν σημαίνει υποψηφιότητα

«Δεν υπάρχει κάτι οριστικό και επίσημο για τα πρόσωπα που θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στη Δωδεκάνησο».
Αυτό δήλωσε στην ΕΡΤ Ρόδου, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», που εμφάνιζε ότι προκρίθηκαν για το ψηφοδέλτιο -μέσω του Μητρώου Νέων Πολιτικών Στελεχών- τρία νέα πρόσωπα από τη Δωδεκάνησο, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Παύλος Μπακίρης.

«Το γεγονός ότι διακρίθηκαν στο Μητρώο Νέων Στελεχών, δεν σημαίνει ότι θα μπουν και στα ψηφοδέλτια» ανέφερε, προσθέτοντας ότι για τη συμπλήρωση του ψηφοδελτίου υπάρχουν διεργασίες που δεν έχουν ολοκληρωθεί.
Τα πρόσωπα που αναφέρονται στο δημοσίευμα ότι προκρίθηκαν για το ψηφοδέλτιο, είναι του Στέφανου Δράκου, του Αντώνη Ασπρά και της Ελένης Μαυρόγαλου.
Γραπτή δήλωση εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την τιμή που του έγινε, εξέδωσε ο Στέφανος Δράκος, ενώ για τιμή και μεγαλύτερη ευθύνη έκανε λόγο η Ελένη Μαυρόγαλου.

ert.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου