Ειδήσεις

Ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος παρέστη σε εκδηλώσεις

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε σχετικές προσκλήσεις, παρέστη στις εκδηλώσεις τού Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδα και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ», του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας «ΕΛΠΙΔΑ», στον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Ρόδου, στην Επιστημονική Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών (Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.) – Νομαρχιακό Τμήμα Δωδεκανήσου και στο Σύλλογο Πτυχιούχων Μηχανικών Τεχνολογικού Τομέα Ανωτάτης Εκπαίδευσης Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Δωδεκανήσου (ΣΥ.ΜΗ.Δ.Υ.Δ.).

Στο χαιρετισμό του ο κ. Χ. Κόκκινος στο Κέντρο «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΘΑΛΕΙΑ» και στις «Γυναίκες τής Ρόδου», επισήμανε τα εξής:

«Η παρουσία τού κόσμου δηλώνει την αναγνώριση των προσπαθειών που πραγματοποιούν άνθρωποι που με ανιδιοτέλεια και ευαισθησίες προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο συνδράμοντας σε θέματα κοινωνικής μέριμνας και προωθώντας και πολιτιστικές δράσεις. Είναι υποχρέωση τής οργανωμένης Πολιτείας να στηρίξει αυτές τις προσπάθειες και να υπάρξει η παρουσία τού κοινωνικού κράτους που την επιζητούν όλοι οι πολίτες και ιδιαίτερα αυτοί που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Με συνεργασία και θέτοντας συγκεκριμένους στόχους, η Αυτοδιοίκηση συνδράμει και θα συνεχίσει την προσφορά της στους συμπολίτες μας με ιδιαίτερη μέριμνα και ευαισθησία.»

 

  • Στις εκδηλώσεις που παρέστη ο κ. Χ. Κόκκινος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με ανθρώπους που καθημερινά προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, αλλά έχουν πληγεί από τις συνέπειες των πολιτικών τής λιτότητας και των δημοσιονομικών προβλημάτων που πλήττουν τη χώρα μας.

Στο χαιρετισμό του στις  Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. και ΣΥ.ΜΗ.Δ.Υ.Δ., ο κ. Χ. Κόκκινος επικεντρώθηκε στα εξής:

«Οι άνθρωποι της καθημερινής προσπάθειας και του μόχθου είναι αυτοί που βίωσαν πρώτοι την εφαρμογή των άδικων πολιτικών της λιτότητας. Έχουν δικαίωμα στην εργασία και στην αξιοπρεπή διαβίωση. Άνθρωποι που επένδυσαν στη γνώση, σπούδασαν και θέλουν να προσφέρουν στην ελληνική κοινωνία, δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως αριθμοί και ούτε να στοιβάζονται στις ουρές τής ανεργίας. Οφείλουμε όλοι μαζί να διεκδικήσουμε δουλειά και αναγνώριση τής προσφοράς τους. Οφείλουμε όλοι μαζί να συνεργαστούμε προς όφελος τού τόπου μας, διαφυλάσσοντας την κοινωνική συνοχή.»

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου