Σε συνέχεια προηγούμενου δελτίου τύπου, σας γνωρίζουμε ότι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει τους διερχόμενους ότι η επαρχιακή οδός από τον κόμβο Λάρδου (Χ.Θ. 0+000) προς Κιοτάρι – Γεννάδι στη Χ.Θ. (2+300) και για 100μ. περίπου (στο ύψος του γυψορυχείου – θέση Γράμματα) θα παραμείνει κλειστή για χρονικό διάστημα ακόμη δέκα (10) περίπου ημερών, για την εκτέλεση των εργασιών αποκατάστασης των βλαβών που παρουσιάστηκαν στο οδόστρωμα στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «Συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου ανατολικού άξονα Νήσου Ρόδου». Κατά τη διάρκεια κατασκευής των εργασιών αποκατάστασης για την προσωρινή διέλευση των οχημάτων, θα χρησιμοποιηθεί ο παράπλευρος χώρος ως παράκαμψη, ο οποίος θα είναι κατάλληλα σηματοδοτημένος.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι (πεζοί ή με οχήματα) από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Επίσης οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και στις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.

Πιθανές αλλαγές στις παραπάνω ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν εγκαίρως από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και ευελπιστούμε στη συμπαράσταση όλων για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών.

 

 

 

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ