Στην δεύτερη θέση των προορισμών του ταξιδιωτικού κολοσσού TUI για το φετινό -δύσκολο- Καλοκαίρι, βρίσκεται η Ελλάδα, σύμφωνα με όσα λέει σε αποκλειστική συνέντευξή του στο ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ο κ. Γιώργος Δήμας, επικεφαλής Ελλάδας, Ισλανδίας και Λαπωνίας του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού ομίλου παγκοσμίως.

Στην πρώτη του εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη από την έναρξη του lockdown και την επανεκκίνηση των ταξιδιών, ο κ. Δήμας, γνωστό και πολύπειρο στέλεχος της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, μιλάει για τις αγορές που έχουν επανεκκινήσει, για τις προοπτικές του 2021, ενώ προβλέπει ότι πλήρης επιστροφή στην κανονικότητα, θα υπάρξει το 2022, εφόσον βρεθεί το εμβόλιο.

Ο επικεφαλής της TUI στην Ελλάδα, επισημαίνει ότι «Η TUI διατηρεί σχεδόν όλο το αρχικό πρόγραμμα και ταξιδεύει σε όλους τους ελληνικούς προορισμούς, όπως είχε σχεδιάσει πριν την πανδημία του covid-19», ενώ τονίζει ότι «…Βλέπουμε ισχυρή αύξηση των κρατήσεων για τον επόμενο χρόνο και είμαστε βέβαιοι ότι ο Τουρισμός θα επανέλθει σιγά σιγά σε μια κανονικότητα».

Δείτε την συνέντευξη εδώ 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ