Με αμείωτη ένταση συνεχίστηκε και χθες η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Α.Σ. Ρόδος για το μεγάλο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων του νησιού μας, με αντίπαλο τον Διαγόρα για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.
Ο Τίμος Καβακάς αποφάσισε η χθεσινή προπόνηση να διεξαχθεί αργότερα από ότι συνηθίζουν τα «ελάφια», γι’ αυτό και το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 17:00 στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας.
Ο έμπειρος τεχνικός μετά από το απαραίτητο ζέσταμα έδωσε εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής, ταχύτητες και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Το ευχάριστο στις τάξεις των «ελαφιών» είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες ποδοσφαιριστών και όλοι είναι στην διάθεση του Τίμου Καβακά για να τους προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται, αλλά και να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία του Α.Σ. Ρόδος θα συνεχιστεί σήμερα στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» και θα ολοκληρωθεί το πρωί της Παρασκευής στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι όπως έχει γράψει η «δσπορ», ο Τίμος Καβακάς έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να διατηρήσουν χαμηλά τους τόνους, έχοντας στο μυαλό τους μόνο τον Διαγόρα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ