ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποινή φυλάκισης σε τρεις Κινέζους

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
Κινέζοι μασέρ

Σε ποινή φυ­λά­κι­σης 18 μηνών με 3ετή ανα­στο­λή κα­τα­δι­κά­στη­καν χθες από το Τρι­με­λές Πλημ­με­λειο­δι­κείο Ρόδου τρεις Κι­νέ­ζοι που ενε­πλά­κη­σαν στην πρω­το­φα­νή αι­μα­τη­ρή συ­μπλο­κή στην πα­ρα­λία του «Ελλη» με­τα­ξύ με­τα­να­στών, που διεκ­δι­κού­σαν με­ρί­διο στην πα­ρο­χή «προ­στα­σί­ας» ένα­ντι αμοι­βής από τους πα­ρά­νο­μους μασέρ των λουο­μέ­νων!!.

Σε ποινή φυ­λά­κι­σης 30 μηνών με 3ετή ανα­στο­λή κα­τα­δι­κά­στη­καν στην ίδια υπό­θε­ση και δύο Νι­γη­ρια­νοί συ­γκα­τη­γο­ρού­με­νοί τους.

Δυο Κι­νέ­ζοι 35 και 34 χρό­νων που «ερ­γά­ζο­ντο» σε πα­ρα­λί­ες του νη­σιού προ­σφέ­ρο­ντας μασάζ στους λουό­με­νους και προ­φα­νώς κέρ­δι­ζαν αρ­κε­τά, ήταν ο στό­χος της συμ­μο­ρί­ας των αλ­λο­δα­πών «φου­σκω­τών» οι οποί­οι θέ­λη­σαν να μοι­ρα­στούν τις ει­σπρά­ξεις τους.

Η ετε­ρό­κλη­τη συμ­μο­ρία απαί­τη­σε εκ­βια­στι­κά αμοι­βή για την πα­ρο­χή προ­στα­σί­ας από τους δυο μασέρ κατά την ερ­γα­σία τους. Ωστό­σο, εκεί­νοι αντέ­δρα­σαν και τότε οι δρά­στες τους επι­τέ­θη­καν με μα­χαί­ρια, με απο­τέ­λε­σμα να τραυ­μα­τί­σουν σο­βα­ρά τον 35χρονο και ελα­φρά τον συ­νερ­γά­τη του. Οι δρά­στες φέ­ρο­νται να ζη­τού­σαν ως «προ­στα­σία» το ποσό των 150 ευρώ εβδο­μα­διαί­ως από τους μασέρ στις πα­ρα­λί­ες. Στον τόπο της συ­μπλο­κής βρέ­θη­κε και το μα­χαί­ρι με το οποίο τραυ­μα­τί­στη­καν τα θύ­μα­τα.

Εν πάση πε­ρι­πτώ­σει το Συμ­βού­λιο Πλημ­με­λειο­δι­κών Ρόδου με βού­λευ­μα που εξέ­δω­σε απο­φυ­λά­κι­σε τους εμπλε­κό­με­νους στα επει­σό­δια και τους πα­ρέ­πεμ­ψε σε δίκη για τα πλημ­με­λή­μα­τα της συ­μπλο­κής, της βα­ριάς σω­μα­τι­κής βλά­βης και της επι­κίν­δυ­νης σω­μα­τι­κής βλά­βης.

Ο Β. D. του B. την 31η Μαϊου 2011 συμ­με­τεί­χε σε συ­μπλο­κή που έγινε από τον ίδιο και τους συ­γκα­τη­γο­ρου­μέ­νους του L. L. , B. H. S. , C. J., και J. H. Z. από την οποία επήλ­θε βαριά σω­μα­τι­κή βλάβη, στον L. L., κα­θό­τι αυτός τραυ­μα­τί­στη­κε στη βρεγ­μα­τι­κή και στην κοι­λια­κή χώρα, προ­κα­λώ­ντας του τομή μή­κους 9 εκα­το­στών στη βρεγ­μα­τι­κή χώρα με βάθος έως το οστό, τομή μή­κους 2 εκα­το­στών στην οπί­σθια επι­φά­νεια του δε­ξιού αντι­βρα­χί­ου με βάθος έως τους υπο­δό­ριους ιστούς και αμυχή μή­κους 5,5 εκα­το­στών στο αρι­στε­ρό κάτω τε­ταρ­τη­μό­ριο της πρό­σθιας κοι­λια­κής χώρας, η οποία είχε ως επα­κό­λου­θο την βαριά του σω­μα­τι­κή πά­θη­ση.

Επι­πλέ­ον από κοι­νού με τους συ­γκα­τη­γο­ρου­μέ­νους του L. L. και B. H. S. με τη χρήση μα­χαι­ριού κτύ­πη­σαν τον υπή­κοο Κίνας J. C., ο οποί­ος υπέ­στη θλα­στι­κό τραύ­μα ρα­χιαί­ας επι­φά­νειας του δε­ξιού αντί­χει­ρα και δια­το­μή του υπο­κεί­με­νου τέ­νο­ντα του μα­κρού εκτεί­νο­ντος τον αντί­χει­ρα μυός.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.