Ρεπορτάζ

Αθώος ο προγραμματιστής που κατηγορήθηκε για απάτη εις βάρος ξενοδοχειακής εταιρείας

Δικαστήριο Ρόδου Εφετείο

Eνώπιον του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου αναβίωσε χθες υπόθεση απάτης εις βάρος γνωστής ξενοδοχειακής εταιρείας της Ρόδου με κατηγορούμενο έναν κατασκευαστή ιστοσελίδων που δραστηριοποιείται στο νησί, ο οποίος φέρεται να έπεισε, προκειμένου να εισπράξει σημαντική αμοιβή, ότι θα παρέδιδε σύστημα κρατήσεων σε 2.000 πόλεις!
Το δικαστήριο κήρυξε τον κατηγορούμενο αθώο αφού διαπίστωσε ότι η ένδικη διαφορά είναι αστικής φύσεως. Ο εγκαλούμενος είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως σε ποινή φυλάκισης 2 ετών μετατρέψιμη προς 10 ευρώ ημερησίως.
Ως συνήγορος υποστήριξης της κατηγορίας παρέστη ο δικηγόρος κ. Βασίλης Καβουριού και ως συνήγορος υπεράσπισης ο δικηγόρος κ. Ν. Σκορδίλης.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.