Ειδήσεις

Eπέστρεψε στην Eλλάδα ο Στέφανος! Υπεβλήθη σε επιτυχή επέμβαση στον εγκέφαλο ο 46χρονος

Επέστρεψε την Τετάρτη στην Ελλάδα ο 46χρονος Στέφανος Αραπάκης, έπειτα από την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για την αφαίρεση όγκου από το κεφάλι.
Ο 46χρονος, επέστρεψε έχοντας στο πλευρό του την σύζυγό του Κυριακή, παραμένει ωστόσο στην Αθήνα προκειμένου οι γιατροί να παρακολουθούν την εξέλιξη της υγείας του και να καθοριστεί η θεραπεία που θα ακολουθήσει στο εξής, σε συνεργασία με την εξειδικευμένη ομάδα ιατρών που τον χειρούργησε στο Αννόβερο.
Όπως έκανε γνωστό στη «δ» η πρόεδρος του Συλλόγου Στήριξης Καρκινοπαθών κ. Μαρία Κρητικού, η χειρουργική επέμβαση κρίνεται επιτυχής καθώς αφαιρέθηκε ο όγκος από το κεφάλι του 46χρονου, πατέρα τριών παιδιών, και πλέον εισέρχεται σε νέα φάση θεραπειών για την αποκατάσταση της υγείας του, που σε πρώτο στάδιο απαιτεί την παραμονή του στην Αθήνα.
Σύμφωνα με την κ. Μαρία Κρητικού, η πορεία που έχει μπροστά του ο Στέφανος είναι μακρά, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία και ο ίδιος αποδείχθηκε μεγάλος αγωνιστής καθώς είναι αποφασισμένος να βγει νικητής και να επιστρέψει σύντομα στη Ρόδο, κοντά στα παιδιά του, στην οικογένεια και στους φίλους του.
Για τον Στέφανο, κινητοποιήθηκε όλη η κοινωνία της Ρόδου, προκειμένου να συγκεντρωθούν τα 55.000 ευρώ, για την εισαγωγή του στην εξειδικευμένη κλινική της Γερμανίας, ωστόσο η συγκέντρωση χρημάτων συνεχίζεται προκειμένου να καλυφθούν μια σειρά από έξοδα.
Οποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό του Συλλόγου Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου με την ένδειξη «ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ»:
-Αριθμός λογαριασμού ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5718087566729
-IBAN GR8801727180005718087566729.
Παράλληλα έχει ανοιχτεί λογαριασμός στην ALPHA BANK με αριθμό 640 00 2340 066228 και IBAN GR26 0140 6400 6400 0234 0066 228 στο όνομα Στέφανος Αραπάκης και της συζύγου του Κυριακής Ζαγοριανού.
Για την συγκέντρωση χρημάτων, είχαν τοποθετηθεί 44 κουμπαράδες σε διάφορα σημεία της Ρόδου και ντόπιοι καλλιτέχνες έδωσαν αφιλοκερδώς συναυλία, όπου επίσης είχαν τοποθετηθεί κουμπαράδες και με την εισφορά της κοινωνίας, συγκεντρώθηκε το απαιτούμενο ποσό που έπρεπε να κατατεθεί στην κλινική.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου