Ειδήσεις

Γεννηματά: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι ή τρίτη καταλυτική δύναμη στις εκλογές

Να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο ΠΑΣΟΚ ζήτησε από τη Ρόδο ή πρόεδρος του κόμματος κ. Φώφη Γεννηματά σε ομιλία της στο θερινό κινηματογράφο Ρόδον.
Πριν ξεκινήσει ή ομιλία τηρήθηκε ενός λεπτό σιγής για τους παράτυπους μετανάστες που χάθηκαν στο Φαρμακονήσι.

“Όλοι αγωνίζονται για την ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ. Είμαστε εδώ για να στείλουμε ηχηρά μηνύματα. Εμείς βάλαμε τη πατρίδα πάνω από το κομματικό συμφέρον. Είμαστε εδώ για να φέρουμε την ελπίδα σε κάθε ελληνική οικογένεια”, δήλωσε ή κ. Γεννηματά που άσκησε δριμύτατη κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική που ακολούθησε .
Ή κ. Γεννηματά αναφέρθηκε στην αύξηση των ποσοστό της ανεργίας και στην κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος .
Αν υπήρχε χρυσό βατόμουρο ο κ. Τσιπρας θα το είχε ήδη . Ακούσαμε πολλά και από τη ΝΔ . Ή χώρα δεν θα είχε φθάσει στο γκρεμό αν δεν είχε μεσολαβήσει μια καταστροφική πενταετία. Εμείς τους εμποδίσαμε να ενισχύσουν τους ισχυρούς”, δήλωσε ή κ Γεννηματά.
Ή πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τους κ.κ Τσίπρα και Μεϊμαράκη ότι θέλουν να δημιουργήσουν μια εικονική πραγματικότητα.
” Καιρός να ξεμπερδεύουμε με το παλιό. Να έρθουμε με την κεντροαριστερά της λογικής “, τόνισε ή Γεννηματά. Ή πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό και εξέφρασε τη λύπη της για το χαμό 34 ανθρώπων στο Φαρμακονήσι . “Εικόνες τριτοκοσισμικής χώρας έκαναν το γύρο του κόσμου και έπληξαν τον τουρισμό” τόνισε η κυρία Γεννηματά.
Επίσης ναφέρθηκε στο σχέδιο ΙΟΛΗ που δεν εφαρμόσθηκε ποτέ.
Ή κ. Γεννηματά τόνισε πως αυτά που έκανε ή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι δημιουργία χάους.
” Τώρα που ο κ. Τσίπρας έμαθε ότι υπάρχουν θαλάσσια σύνορα να καταλάβει το μέγεθος του προβλήματος. Ένα από τα επόμενα καθήκοντα είναι να ενεργοποιήσει σχέδιο έκτακτης ανάγκης. Κάθε πρόσφυγας πρέπει να ξέρει πως ή Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι αλλά και ότι γίνονται όσα πρέπει “, τόνισε ή κ. Γεννηματά.
Ή κ. Γεννηματά τόνισε πως στο θέμα του ΦΠΑ ή προηγούμενη κυβέρνηση εξαπάτησε τους νησιώτες
” Εμείς δεν δεχθήκαμε να καταργήσουμε το ειδικό καθεστώς. Θα ζητήσουμε την εξαίρεση της περιοχής αλλά και την εφαρμογή ισοδύναμων μέτρων “, τόνισε ή κ.Γεννηματά και υπογράμμισε πως το ΠΑΣΟΚ ξέρει να διαπραγματεύεται σκληρά.
Ή κ. Γεννηματά αναφέρθηκε στα κενά στις θέσεις των εκπαιδευτικών .
” Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στα ζητήματα του τουρισμού. Στο εθνικό σχέδιο ανάπτυξης δίνουμε βάρος και στοχεύουμε στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας”, δήλωσε ή κ. Γεννηματά.
Ή πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως το κόμμα θα είναι ή καταλυτική δύναμη στις εκλογές
“Απέναντι στις κοκορομαχίες εμείς τους βομβαρδίζουμε με προτάσεις. Εμείς θα ήμαστε ο καταλύτης των εξελίξεων. Διαμορφώνουμε ρεύμα που μπορεί να γίνει πλειοψηφικό . Δεν θα γίνουμε ξανά δεκανίκι κανενός . Δώστε μας τη δύναμη για να κάνουμε μεταρρυθμίσεις και να βελτιώσουμε τους πιο αρνητικούς όρους της συμφωνίας. Δεν μπορούμε να δεχθούμε τις ομαδικές απολύσεις . Λέμε όχι σε συντάξεις πείνας,,”, τόνισε η κ. Γεννηματά που αναφέρθηκε και στην επιβολή ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση.
Ή πρόεδρος αναφέρθηκε και στα κόκκινα δάνεια και τόνισε πως δεν θα πρέπει να γίνονται πλειστηριασμοί της πρώτης κατοικίας
” Είμαι εδώ και δίνω τη μάχη . Κάλω όλους. Το ΠΑΣΟΚ ήταν και θα μείνει το δικό μας κόμμα. Θα τα καταφέρουμε γιατί εκφράσαμε την επιθυμία των Ελλήνων για αλλαγή. Μπορούμε να τα καταφέρουμε με εμπνευστή τον Ανδρέα Παπανδρέου με το Γιώργο Γεννηματά. Θα είμαστε ή τρίτη δύναμη εμπρός για μια νέα αρχή”, τόνισε ή κ Γεννηματά

© 2015 Microsoft Όροι Προστασία προσωπικών δεδομένων και cookies Προγραμματιστές Ελληνικά

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου