Ειδήσεις

“Δεν θα ακολουθήσω τον κ. Μιχαήλου στον κατήφορο που επέλεξε να πορευτεί”

Η προσωπική μου διαδρομή και η επαγγελματική μου πορεία είναι κρυστάλλινη και παρακαλώ οποιονδήποτε έχει αμφιβολία να την ψάξει. Είμαι απόφοιτος της Σχολής Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ. Στο Δήμο Ρόδου ήμουν ένα από τα ιδρυτικά στελέχη της Δ/νσης Προγραμματισμού & Τεκμηρίωσης με ευθύνη υλοποίησης έργων στο Β’ ΚΠΣ, Γ’ ΚΠΣ και το ΕΣΠΑ. Το έργο της Δ/νσης έχουν εγκωμιάσει πολλοί αυτοδιοικητικοί παράγοντες και από το χώρο της ΝΔ, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί μαζί μου. Πρακτικά, όσα έργα έχουν υλοποιηθεί στη Ρόδο τα τελευταία 15 χρόνια από εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα, έχουν υλοποιηθεί με πρωτοβουλία της Δ/νσης αυτής. Σε ότι αφορά την πρόσληψη μου, αυτή έγινε μετά από διαγωνισμό με κριτήρια ΑΣΕΠ στο “Πρόγραμμα κατάρτισης και απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας ανέργων επιστημόνων αποφοίτων Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Τοπικής Ανάπτυξης”, που υλοποιήθηκε από τα Υπουργεία Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, την Κ.Ε.Δ.Κ.Ε., τον Ο.Α.Ε.Δ. και την Ε.Ε.Τ.Α.Α. το 1998 και αφορούσε 2.500 ανέργους επιστήμονες πανελλαδικά, οι οποίοι τελικά προσλήφθηκαν στο σύνολο τους από τους Δήμους. Όποιος λοιπόν έχει αμφιβολίες μπορεί να ανατρέξει στα αρχεία τον φορέων αυτών και του Δήμου Ρόδου για να μάθει τον τρόπο πρόσληψης μου.
Τέλος ενημερώνω εκ των προτέρων ότι δεν πρόκειται να απαντήσω σε καμία άλλη συκοφαντική δυσφήμηση. Μπήκα στον κόπο να απαντήσω διότι δεν θέλω να υπάρχει καμία σκιά γύρω από το όνομα μου και την προσωπική μου διαδρομή.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου