Με αφορμή το γεγονός ότι η λειτουργία της εταιρίας ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ με βάση το καταστατικό της λήγει το Δεκέμβριο του 2018, θέλουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες ότι το Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων στην εταιρία θα προβεί σε δυναμικές κινητοποιήσεις, προκειμένου να εξασφαλιστεί η επαναλειτουργία της για τα επόμενα τουλάχιστον 15 έτη.

Οι μέχρι στιγμής ενέργειες που έγιναν, προκειμένου να επιτευχθεί με νομοθετική ρύθμιση στο νομοσχέδιο Κλεισθένης, απέβησαν άκαρπες. Τονίζουμε ότι θα πρέπει άμεσα να ενσκήψουν όλοι οι αρμόδιοι φορείς, Περιφέρεια, Δήμος, Βουλευτές και το Εργατικό Κέντρο Ρόδου, με τους οποίους είχαμε άριστη συνεργασία μέχρι σήμερα, όσο αφορά την παράταση λειτουργίας της εταιρίας, καθώς η προσφορά της σε θέματα πολιτικής προστασίας είναι τεράστια.

Κρίνεται απαραίτητο να γίνει συνάντηση και με τον Υπουργό Εσωτερικών, προκειμένου να κατανοήσει την προσφορά της εταιρίας, ώστε μέχρι το τέλος του έτους να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για τη λειτουργία της.

Η Διοίκηση του Σωματείου τέλος εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους συγγενείς των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Αττική.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σχολιασμός άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ