ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μήνυμα του Μανώλη Γλυνού προς τους υποψηφίους για τις Πανελλήνιες

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΓΛΥΝΟΣ

Εκκί­νηση σήμερα των Πανελ­λή­νιων Εξε­τά­σεων και δεκάδες μαθητές από τα Δωδε­κά­νησα και τις Κυκλά­δες, ρίχνο­νται στη μάχη για να κάνουν τα όνειρα τους πράξη.

Για να ανε­βά­σουν τον πήχη της ζωής τους ψηλά για να φθάσουν εκεί που ονει­ρεύ­τη­καν. Οι εξε­τά­σεις είναι το τέλος ενός κύκλου ζωής και η αρχή ενός άλλου και ανοί­γουν για όλους νέους δρόμους.

Για άλλη μια φορά όλοι οι υπο­ψή­φιοι προ­ε­τοι­μά­στη­καν για τις εξε­τά­σεις υπό δύσκο­λες συν­θή­κες, εξαι­τίας της παν­δη­μίας και των μέτρων περιο­ρι­σμού διά­δο­σης του κορο­νοϊού .Τα κατά­φε­ραν όμως γιατί ξέρουν να αγω­νί­ζο­νται και σε εύκολες και σε δύσκο­λες συν­θή­κες.

Γιατί παρά την αγωνία έχουν προ­τε­ραιό­τητα τον τελικό στόχο, που δεν είναι άλλος από την είσοδο στη σχολή της επι­λο­γής τους. Ο στόχος άλλωστε θα είναι η κινη­τή­ριος δύναμη τους καθ όλη τη διάρ­κεια της εξε­τα­στι­κής περιό­δου.

Παρά το γεγονός ότι οι αντοχές τους θα δοκι­μα­στούν είμαι σίγου­ρος πως θα πετύ­χουν, γιατί θα αγω­νι­στούν έχοντας ως όπλα στη φαρέτρα τους την ψυχραι­μία, τη δύναμη, την αντοχή και τη συνεχή προ­σή­λωση στο στόχο τους. Εύχομαι σε όλους και όλες τις υπο­ψή­φιες καλή επι­τυ­χία στις εξε­τά­σεις!

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.