Στη Ρόδο βρίσκεται η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κυρία Φώφη Γεννηματά, από το πρωί της Κυριακής.

Η κυρία Γεννηματά παρέστη στο μνημόσυνο του Δημήτρη Κρεμαστινού και εν συνεχεία μετέβη στο Δημαρχείο όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη.

Αυτή την ώρα η κυρία Γεννηματά μετέχει σε σύσκεψη με φορείς του τόπου. Ξεκίνησε την τοποθέτησή της αναφερόμενη στον Δημήτρη Κρεμαστινό : «Ο Δημήτρης Κρεμαστινός θα ζει πάντα στο νου μας και στην καρδιά μας. Ένας λαμπρός επιστήμονας, ακαδημαϊκός που πορεύτηκε πάντα με τις αξίες του ανθρωπισμού, ένας πολιτικός νηφάλιος, πιστός στη δημοκρατική παράταξη ,αγωνιστής, ο δικός μας γιατρός ο αγαπημένος μας Δημήτρης . Εμείς στο ΠΑΣΟΚ και στο Κίνημα Αλλαγής θα τον τιμούμε πάντα και θα τον θυμόμαστε με μεγάλη αγάπη και σεβασμό» ανέφερε η κ. Γεννηματά, λίγο πριν τη σύσκεψη με τους φορείς, για να προσθέσει: «Είμαστε όμως εδώ σήμερα όχι μόνο για να τιμήσουμε την μνήμη του Δημήτρη, είμαστε εδώ για να δώσουμε το μήνυμα ότι στεκόμαστε στο πλάι των εργαζομένων και των επιχειρήσεων, “δηλώνοντας σοκαρισμένη από την εικόνα της πόλης, άδεια από επισκέπτες και με τις επιχειρήσεις κλειστές, σε μια εποχή που άλλοτε θα έσφυζε από ζωή για να συνεχίσει λέγοντας: “Αυτό είναι το χρέος μας. Αυτό περιμένουν από εμάς οι πολίτες. Όχι ανούσιους και ντροπιαστικούς καυγάδες σαν αυτούς που είχαν Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ προχθές στη Βουλή. Έχουμε κάνει συγκεκριμένες προτάσεις, στοχευμένες ,κοστολογημένες, αποτελεσματικές, για να ανοίξουν τα μαγαζιά, τα ξενοδοχεία, να δουλέψουν οι εργαζόμενοι. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος όλων μας. Δυστυχώς όσα έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση είναι πολύ λίγα και πολύ καθυστερημένα. Γι’ αυτό πιέζουμε, γι’ αυτό αγωνιζόμαστε και γι’ αυτό διεκδικούμε μαζί με τους ανθρώπους της αγοράς και τους εργαζόμενους. Γιατί ο στόχος μας είναι να μείνει όρθια η κοινωνία και ζωντανή η οικονομία. Τώρα, όχι να κτίσουμε αύριο πάνω σε ερείπια. Και γι’ αυτό πιέζουμε την κυβέρνηση.»

Aυτή την ώρα η κυρία Γεννηματά παρουσιάζει το ενδιάμεσο πρόγραμμα του Κινήματος Αλλαγής.

Η κυρία Γεννηματά συνοδεύεται  από τον γραμματέα  του Κινήματος Μανώλη Χριστοδουλάκη, τον Εκπρόσωπο Τύπου κ. Παύλο Χρηστιδη, τον  Βουλευτή κ. Κώστα Σκανδαλίδη τους Γραμματείς Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδη και Νησιωτικής Πολιτικής  κα Ελ. Φτακλάκη, τον Συντονιστή Επιτροπής Διαλόγου για το Νότιο Αιγαίο Κ. Γιώργο Γιαννόπουλο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ