ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Facebook θα σβήσει παλιές φωτογραφίες σας

news room 1 λεπτό ανάγνωση
facebook

To Facebook θα προ­χω­ρή­σει σε δια­γραφή φωτο­γρα­φιών και δίνει προ­θε­σμία έως τις 7 Ιουλίου στους χρήστες του μέσου κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης έτσι ώστε να σώσουν αυτές που θέλουν.

Παρά το γεγονός ότι το Facebook δεν θέτει όριο στο πόσες φωτο­γρα­φίες μπορεί να ανε­βά­σει κάποιος, απο­φά­σισε να βάλει τέλος στην πρα­κτική που άρχισε το 2012 με το Synced Album (Συγ­χρο­νι­σμός), στο οποίο ο χρήστης δημο­σί­ευε αυτό­ματα τις φωτο­γρα­φίες που είχε στο κινητό του.

Το μέσο κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης απο­φά­σισε να καταρ­γή­σει τη δυνα­τό­τητα αυτή και με ενη­με­ρώ­σεις που στέλνει στους χρήστες οι οποίοι χρη­σι­μο­ποιούν το Synced Album, τους παρο­τρύ­νει να εγκα­τα­στή­σουν και να μετα­φέ­ρουν τις εν λόγω φωτο­γρα­φίες στην εφαρ­μογή Moments που δημιουρ­γή­θηκε το 2015.

Αν, λοιπόν, έχετε Synced Album και δεν θέλετε να χάσετε τις φωτο­γρα­φίες με τις αγα­πη­μέ­νες σας ανα­μνή­σεις, έχετε δύο επι­λο­γές, μέχρι τις 7 Ιουλίου: είτε να εγκα­τα­στή­σετε το Moments, είτε να απο­θη­κεύ­σετε τις εν λόγω φωτο­γρα­φίες στον υπο­λο­γι­στή ή στο κινητό σας και να τις «ανε­βά­σετε» ξανά στο Facebook.

 

Πηγή:forbes.com

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.