Ειδήσεις

Η Socialab αναλαμβάνει την digital παρουσία της Dodekanisos Seaways

Η Dodekanisos Seaways, η μεγαλύτερη ναυτιλιακή των Δωδεκανήσων και νησιών Βορείου- Βορειοανατολικού Αιγαίου, αναθέτει την digital εκπροσώπηση της στην Socialab, μετά από σχολαστική έρευνα αγοράς. Ο σκοπός της συνεργασίας αυτής, είναι να επεκταθεί η online παρουσία της Dodekanisos Seaways στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πλέοντας δυναμικά και μέσα στα digital δρώμενα.

Συνοπτικά, οι παρεχόμενες υπηρεσίες συμπεριλαμβάνουν διαχείριση των social media της εταιρίας, την παροχή υπηρεσιών Digital PR, αλλά και την αύξηση της διαδραστικότητας της εταιρίας με το κοινό, μέσω online διαγωνισμών και activations. Η συνεργασία αυτή επιλέχθηκε λόγω της μακροχρόνιας εμπειρίας και άριστης τεχνογνωσίας της Socialab, στην εκπροσώπηση μεγάλων brands στον τομέα των υπηρεσιών αλλά και των FMCGs.

Κατανοώντας τις απαιτήσεις των brands και κατέχοντας εδραιωμένη γνώση στην οργάνωση και στην διαχείριση των digital μέσων, η Socialab παρέχει ποιοτικό περιεχόμενο και ολοκληρωμένες λύσεις στρατηγικής, καθώς και πολυεπίπεδο project management. Με πίστη στην δύναμη των digital μέσων καθώς και την εγγύηση εμπειρίας στη διαχείρισή τους από τη Socialab, οι άνεμοι πνέουν θετικοί γι’ αυτή τη νέα συνεργασία από όλες τις κατευθύνσεις.

Η Socialab είναι ένα full – service digital marketing agency με δραστηριότητα από το 2009. Αποστολή της να προωθεί επιχειρήσεις και brands μέσω του Διαδικτύου, αναλαμβάνοντας την επικοινωνία και τη διαχείριση της εικόνας τους σε όλα τα ψηφιακά μέσα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου