Τοπικές Ειδήσεις

Ξεκίνησε η αποκατάσταση του χώρου υγιεινής του Δημοτικού Θεάτρου Ρόδου

Την αποκατάσταση του χώρου υγιεινής του Δημοτικού Θεάτρου Ρόδου με συνεργείο της Διεύθυνσης Μεσαιωνικής πόλης και Μνημείων, εκτελεί η δημοτική αρχή του Αντώνη Β. Καμπουράκη και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος, προκειμένου να ολοκληρωθούν άμεσα οι απαραίτητες εργασίες.

Το έργο, αφορά στην αντικατάσταση των παροχών νερού που υπήρχαν στις τουαλέτες του υπογείου του Δημοτικού Θεάτρου Ρόδου, οι οποίες δεν είχαν αντικατασταθεί εδώ και δεκαετίες με αποτέλεσμα να φθαρούν, να προκληθεί διαρροή και να πλημμυρίσει το υπόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ρόδου.

Η προβλεπόμενη αποκατάσταση είναι συνολική και αφορά, τόσο στην τοποθέτηση νέων παροχών ύδρευσης και αποχέτευσης, όσο και στη γενικότερη ανακατασκευή του χώρου υγιεινής, που περιλαμβάνει νιπτήρες και χώρους με λεκάνη W.C.

Το έργο, ξεκίνησε την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020 και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός ενός (1) μηνός.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ

ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου