Ρεπορτάζ

«Αλλαγή σκυτάλης» στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου

Αλλαγή σκυτάλης σημειώθηκε στο Εργατικό Κέντρο της Ρόδου, καθώς ο τέως -πλέον- πρόεδρος κ. Σάββας Χατζησάββας ολοκλήρωσε την 10ή θητεία του ως πρόεδρος έπειτα από την συνταξιοδότησή του από την Εθνική Τράπεζα.
Ο κ. Σάββας Χατζησσάβας ασχολήθηκε με τον συνδικαλισμό για περισσότερα από 30 χρόνια και ήταν πρόεδρος του ΕΚΡ στα τελευταία 10 χρόνια.
Νέος πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου εξελέγη ο κ. Παναγιώτης Εγγλέζος.
Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο τέως πρόεδρος του ΕΚΡ αναφέρει τα εξής:
«Αποχωρώντας από την προεδρία του Ε.Κ.Ρ. λόγω της ολοκλήρωσης της επαγγελματικής μου πορείας, θέλω να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου στους συναδέλφους μου στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ για την τιμή που μου έκαναν να με εκλέγουν για να τους εκπροσωπώ στο Ε.Κ.ΡΟΔΟΥ.
Στα τριάντα χρόνια της παρουσίας μου στα συνδικαλιστικά πράγματα του τόπου μας, τα τελευταία δέκα από την θέση του προέδρου, έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των εργαζομένων, να τιμήσω την εμπιστοσύνη τους και να υπερασπιστώ τα δικαιώματά τους.
Ευχαριστώ την παράταξή μου και τους συνεργάτες μου για την στήριξή τους.
Ευχαριστώ όλες τις Διοικήσεις των Σωματείων μας για την συνεργασία.
Ευχαριστώ τους αντιπροσώπους του Ε.Κ.Ρ. που με την ψήφο τους μου έδωσαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσω αυτό το συναρπαστικό ταξίδι της προσφοράς και του αγώνα.
Το Ε.Κ.Ρ. πέρα από πρόσωπα και παρατάξεις, έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Αυτό το μέλλον διασφαλίσαμε σήμερα με την εκλογή ενός νέου στην ηλικία άλλα όχι καινούργιου στους συνδικαλιστικούς αγώνες συναδέλφου, του Παναγιώτη Εγγλέζου. Με την στήριξη όλων μας είμαι σίγουρος ότι θα αποδειχτεί μια εξαιρετική επιλογή. Η παράταξή μας ενωμένη σαν μια γροθιά θα οδηγήσει το Ε.Κ.ΡΟΔΟΥ στην νέα εποχή! Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο απολογιστικό μας συνέδριο 19/02/2020».
«Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς για την αγάπη σας στο πρόσωπό μου, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων μου ως προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ρόδου. Το φορτίο είναι μεγάλο, η παρακαταθήκη που αφήνει ο πρόεδρος Σάββας Χατζησάββας τεράστια, εύχομαι να φανώ αντάξιος συνεχιστής του», ανέφερε σχετικά ο νέος πρόεδρος κ. Παναγιώτης Εγγλέζος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου