Τοπικές Ειδήσεις

Τμήμα ΑΧΕΠΑ Ρόδου: «Οφείλουμε να στηρίξουμε τις δομές υγείας που δοκιμάζονται ξανά».

Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020, ο Αντιπρόεδρος Ελληνισμού της ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ (VP of Hellenism D25) κ. Αντώνης Γιαννικουρής και ο Πρόεδρος του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου π. Χρυσόστομος Παπαλέξης, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων κ. Μηνά Ηλιακώστα και το μέλος της διοίκησης κ. Τσαμπίκο Παπαλέξη, επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και παρέδωσαν 4000 χειρουργικά γάντια μιας χρήσης.

Τον Αντιπρόεδρο της ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ και τους εκπροσώπους του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου, υποδέχθηκε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου κ. Γρηγόρης Ρουμάνης, ο οποίος παρέλαβε το υγειονομικό υλικό που προσφέρθηκε. Ο κ. Ρουμάνης αφού ευχαρίστησε για την σημαντική δωρεά, συνεχάρη τα μέλη του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου για την δραστηριότητά τους αλλά κυρίως για την ουσιαστική προσφορά του Τμήματος στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου τα τελευταία χρόνια.

Τα μέλη του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου, ευχαρίστησαν τον κ. Ρουμάνη για την ευκαιρία που τους δόθηκε να προσφέρουν εκ νέου στον ευαίσθητο τομέα της δημόσιας υγείας και ιδιαίτερα αυτήν την πολύ δύσκολη περίοδο που βιώνει η ελληνική κοινωνία.

Σε μια περίοδο όπου το Εθνικό Σύστημα Υγείας φαίνεται να κινείται στα όρια, οφείλουμε να στηρίξουμε τις δομές υγείας που δοκιμάζονται ξανά.

Η στήριξη του νοσοκομείου για το Τμήμα ΑΧΕΠΑ Ρόδου είναι προτεραιότητα και θα συνεχιστεί στο προσεχές μέλλον όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου