Αθλητικά

Ροδίων Άθλησις: «Αθλητική Παιδεία» με Άκη Ζήκο

Θεματική συνάντηση με την ονομασία «Αθλητική Παιδεία» και κύριο ομιλητή τον Άκη Ζήκο διοργανώνει το πρωί του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου το Ροδίων Άθλησις.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε:
«Μια ξεχωριστή θεματική συνάντηση διοργανώνει το αθλητικό κέντρο ΄΄Ροδίων Άθλησις΄΄ το Σάββατο 18 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. στη αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των εκπαιδευτηρίων ΄΄Ροδίων Παιδεία΄΄ με κύριο ομιλητή τον κ. Άκη Ζήκο.
Ο καταξιωμένος πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και της Μονακό, έχει αναλάβει την διεύθυνση του αθλητικού τομέα των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων ΄΄Νέα Γενιά Ζηρίδη΄΄. Στον τομέα αυτό εκπονείται ένα νέο πρόγραμμα υποτροφιών για όλα τα αθλήματα.
Με αφορμή το παραπάνω πρόγραμμα, ο κ. Ζήκος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του ΄΄ Ροδίων Άθλησις΄΄ καθώς επίσης και να πραγματοποιήσει μια συνάντηση με τη διεύθυνση του αθλητικού κέντρου και των εκπαιδευτηρίων ΄΄Ροδίων Παιδεία΄΄ .
Τόσο η εμπειρία όσο και η τεχνογνωσία του κ. Ζήκου στο συγκεκριμένο τομέα αλλά και η έμφαση την οποία δίνουν όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι στην ΄΄Αθλητική Παιδεία΄΄ των μελών τους μας έδωσε το έναυσμα να διοργανώσουμε τη συγκεκριμένη συνάντηση με θέματα όπως: Εκπαίδευση και αθλητισμός, γονέας ως θεατής, ρόλος προπονητή-παιδαγωγού κ.α.
Στη συνάντηση μπορούν να παρευρεθούν παράγοντες, προπονητές, γονείς αλλά και μικροί αθλητές ανεξαρτήτως αθλήματος. Επιθυμία του κ. Ζήκου είναι να υπάρξει διάλογος με το κοινό για θέματα αθλητικής παιδείας – συμπεριφοράς και όχι μόνο.
Είναι ιδιαίτερη χαρά που άτομα με το αθλητικό ήθος του κ. Ζήκου μας κάνουν την τιμή να ταξιδέψουν στη Ρόδο και γι’ αυτό τον λόγο θέλουμε να το μοιραστούμε με όλους τους ανθρώπους του αθλητικού χώρου.
Τέλος, όσα σωματεία επιθυμούν να παρευρεθούν οργανωμένα με τα τμήματα τους θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον διευθυντή του αθλητικού κέντρου κ. Τριχιά στο 2241001400 εσωτ. 8 καθημερινά από τις 14:00 έως τις 21:00.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Χορηγοί Επικοινωνίας: Ραδιόφωνο Λυχνάρι, Rodosevents.gr, Rodiaki.gr, rodosreport.gr, dimokratiki.gr, 12vima.gr, iporta.gr».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου