Τοπικές Ειδήσεις

Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Λέρο

Δύο άδειες για πλωτές εξέδρες εγκρίθηκαν από τους αρμόδιους φορείς, προς τοποθέτηση σε θαλάσσιες περιοχές της Κερκύρας και της Λέρου.

Ειδικότερα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων,  ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας επιφάνειας 24,75 τ.μ., για λογαριασμό της εταιρίας CASHION LIMITED,

στη θαλάσσια περιοχή ΣΟΥΚΙΑ Κασσιώπης Κέρκυρας. Η εν λόγω πλωτή εξέδρα προορίζεται για εποχιακή χρήση μέχρι έξι μηνών, με σκοπό την προσωρινή πρόσδεση σκαφών,ενώ η εξυπηρέτηση από και προς την ξηρά θα γίνει με την τοποθέτηση και χρήση διαδρόμου σύνδεσης 3,40 τ.μ. Σημειώνεται ότι δεν επιτρέπεται η χρήση της πλωτής εξέδρας για εγκατάσταση και λειτουργία εστιατορίων ή κέντρων αναψυχής, ούτε δύναται να εξυπηρετεί θέσεις μόνιμου ελλιμενισμού σκαφών ή διαφημιστικούς σκοπούς.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων,  ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας επιφάνειας 67,50 τ.μ. για λογαριασμό του Δήμου Λέρου, στη θαλάσσια περιοχή Άλιντα της Λέρου για εποχιακή χρήση μέχρι έξι μηνών, με σκοπό την προσωρινή πρόσδεση σκαφών.

https://www.tornosnews.gr/

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου