ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κορωνοϊός: Δυο κρούσματα στην Κάλυμνο, ανάμεσά τους και ένα βρέφος ενός έτους

news room 1 λεπτό ανάγνωση
κορωνοιος

Δύο θετικά κρού­σματα βρέ­θη­καν την Τετάρτη (12/08) στην Κάλυμνο, σύμφωνα με πλη­ρο­φο­ρίες του kalymnosnow.gr από το Νοσο­κο­μείο του νησιού και από τον ιό φέρεται να πάσχει και ένα βρέφος ενός έτους.

Το πρώτο κρούσμα αφορά έναν 52χρονο Καλύ­μνιο, μόνιμο κάτοικο Αθηνών, ο οποίος προ­σήλθε στο Νοσο­κο­μείο με συμ­πτώ­ματα πυρετού. Ο ασθενής θα μείνει σε κατ’ οίκον περιο­ρι­σμό.

Το δεύτερο κρούσμα αφορά ένα προ­σφυ­γό­πουλο ηλικίας ενός έτους, που βρέθηκε στο νησί προ ημερών μαζί με άλλα 25 άτομα. Από τα άτομα αυτά εστά­λη­σαν 26 δείγ­ματα, 21 από τα οποία βγήκαν αρνη­τικά. Στα υπό­λοιπα πέντε, επειδή το απο­τέ­λε­σμα δεν ήταν σαφές, ζητή­θηκε επα­νέ­λεγ­χος με δεύτερο δείγμα, όπου και προ­έ­κυψε το θετικό απο­τέ­λε­σμα από το δείγμα του ενός έτους παιδιού.

Πηγή: kalymnosnow.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.