Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΕΠΣΔ ενημέρωσε ότι στο περιθώριο της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας και του διαχωρισμού των ομίλων Ρόδου της Β’ Κατηγορίας για την νέα σεζόν, που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 22 Αυγούστου, θα γίνουν δύο βραβεύσεις.
Συγκεκριμένα θα απονεμηθεί το Κύπελλο Ήθους της περασμένης σεζόν στην ομάδα της Α.Ε. Αδελφοσύνης και εκ μέρους της ΕΠΟ θα απονεμηθεί πλακέτα στον προπονητή της Μικτής Ομάδας Κ-16 της ΕΠΣΔ Γιώργο Τριχιά για την επίδειξη fair play στον αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, με την αντίστοιχη της ΕΠΣ Αργολίδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Κατά την διάρκεια της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, Blue Star Ferries, περιόδου 2019 -2020 και του διαχωρισμού των ομίλων Ρόδου της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 και ώρα 19:00, στα γραφεία της ΕΠΣ Δωδεκανήσου με την παρουσία του αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας 2004, τον Ευρωβουλευτή κ. Θοδωρή Ζαγοράκη, θα απονεμηθεί από την ΕΠΣΔ, Κύπελλο Ήθους περιόδου 2018-2019 στο σωματείο Α.Ε. Αδελφοσύνη και εκ μέρους της ΕΠΟ, πλακέτα στον προπονητή της Κ-16 ΕΠΣ Δωδεκανήσου Γεώργιο Τριχιά, για την επίδειξη fair play στον αγώνα με την ΕΠΣ Αργολίδας της 3ης φάσης του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων 2018-2019».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ