Τη συμπαράστασή του, αλλά και την διαβεβαίωση ότι η Πολιτεία θα καταβάλει κάθε προσπάθεια, ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη, εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον επικεφαλής του Real Group, δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου.
Στην ίδια ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του Μεγάρου Μαξίμου επισημαίνεται ότι «κάθε απόπειρα τρομοκράτησης δημοσιογραφικών φωνών πέφτει στο κενό. Κάθε στοχοποίηση δημοσιογράφων είναι απολύτως καταδικαστέα».
Επικοινωνία με τον Νίκο Χατζηνικολάου είχε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, για να του εκφράσει την συμπαράστασή του για την εμπρηστική επίθεση στον Real FM.
«Η εμπρηστική επίθεση στον Real FM, ακόμη μια επίθεση στην ελευθερία του Τύπου και της ενημέρωσης. Η Πολιτεία οφείλει άμεσα να φέρει τους δράστες στη δικαιοσύνη» ανέφερε σε μήνυμά του στα κοινωνικά δίκτυα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Η εμπρηστική επίθεση στον #RealFm, ακόμη μια επίθεση στην ελευθερία του Τύπου και της ενημέρωσης.
Η Πολιτεία οφείλει άμεσα να φέρει τους δράστες στη δικαιοσύνη.
— Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) July 13, 2022
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.