26 Απριλίου 2014, «Così fan tutte» Έτσι κάνουν όλες του Wolfgang Amadeus Mozart
Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, Ώρα έναρξης: 19:55, Διάρκεια: 4 ώρες | Ελληνικοί Υπότιτλοι

Ο James Levine διευθύνει την πρώτη Live in HD παράσταση του αιχμηρού ρομάντσου του Mozart Έτσι κάνουν όλες. Η κομψή σκηνοθεσία της Lesley Koenig παρουσιάζει τη Susanna Phillips και την Isabel Leonard στους ρόλους των αδελφών Φιορντιλίτζι και Ντοραμπέλα, οι Matthew Polenzani και Rodion Pogossov είναι οι μνηστήρες τους και η Daniellede Niese η καταφερτζού καμαριέρα τους Ντεσπίνα ο Maurizio Muraro ο κυνικός Ντον Αλφόνσο.

Cast: Φιορντιλίτζι Susanna Phillips, Ντοραμπέλα Isabel Leonard, Ντεσπίνα Daniellede Niese, Φεράντο Matthew Polenzani, Γκουλιέλμο Rodion Pogossov, Ντον Αλφόνσο Maurizio Muraro.

Συντελεστές: Διευθυντής ορχήστρας James Levine, Σκηνοθεσία Lesley Koenig.

10 Μαΐου 2014, «La Cenerentola» Η Σταχτοπούτα του Gioachino Rossini
Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, Ώρα έναρξης: 19:55, Διάρκεια: 3 ώρες, 40 λεπτά | Ελληνικοί Υπότιτλοι
H Joyce Di Donato ερμηνεύει την πρώτη της παράσταση στη Met του ομώνυμου ρόλου στη Σταχτοπούτα του Rossini με τον κορυφαίο του μπελκάντο Juan Diego Florez στον ρόλο του γοητευτικού πρίγκιπά της. Ο πρώτος μαέστρος της Met Fabio Luisi διευθύνει ερμηνευτές που περιλαμβάνουν: τον Pietro Spagnoli στο ντεμπούτο του στη Met στον ρόλο του υπηρέτη Νταντίνι, τον Alessandro

Corbelli στον ρόλο του θετού πατέρα της Σταχτοπούτας Ντον Μανίφικο, και τον Luca Pisaroni στον ρόλο του δασκάλου του Ντον Ραμίρο.
Cast: Αντζελίνα Joyce Di Donato, Ντον Ραμίρο Juan Diego Florez, Νταντίνι Pietro Spagnoli, Ντον Μανίφικο Alessandro Corbelli, Αλιντόρο Luca Pisaroni.
Συντελεστές: Διευθυντής ορχήστρας Fabio Luisi, Σκηνοθεσία Cesare Lievi.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των παραστάσεων, καθώς επίσης και την προπώληση των εισιτηρίων, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση:www.metingreece.com

Είσοδος: 18€, 13€ (μαθητικό-φοιτητικό-κάρτα ανεργίας)

Web: http://www.metingreece.com/

Επικοινωνία: 2241027427

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ