ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ενδεικτική του κλίματος και της ψυχολογίας η μετεγγραφική νηνεμία

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-ΛΟΥΚΕΤΟ
404319

Τις… «πο­λι­κές θερ­μο­κρα­σί­ες» που επι­κρα­τούν στον χώρο του ερα­σι­τε­χνι­κού πο­δο­σφαί­ρου και στη διά­θε­ση των πα­ρα­γό­ντων, όπως και των πο­δο­σφαι­ρι­στών, λόγω της πο­λύ­μη­νης δια­κο­πής κάθε αγω­νι­στι­κής δρα­στη­ριό­τη­τας στο πλαί­σιο του lockdown, μαρ­τυ­ρά η απου­σία έστω και κά­ποιας υπο­τυ­πώ­δους με­τεγ­γρα­φι­κής δρα­στη­ριό­τη­τας.

Πα­ρό­τι η χει­με­ρι­νή πε­ρί­ο­δος, κατά τη διάρ­κεια της οποί­ας τα σω­μα­τεία έχουν το δι­καί­ω­μα να προ­χω­ρή­σουν σε αλ­λα­γές στο έμ­ψυ­χο δυ­να­μι­κό τους, έχει πα­ρα­τα­θεί από την ΕΠΟ μέχρι τις 31 Μαρ­τί­ου, η κί­νη­ση πα­ρα­μέ­νει σχε­δόν μη­δε­νι­κή.

Κά­ποια ελά­χι­στα αι­τή­μα­τα, σχε­τι­κά με τις πρώ­τες εγ­γρα­φές νε­α­ρών πο­δο­σφαι­ρι­στών, υπο­δέ­χθη­καν οι πα­ρά­γο­ντες της ΕΠΣΔ από ακα­δη­μί­ες της Κω, ενώ σε επί­πε­δο αν­δρι­κών ομά­δων, εν­δια­φέ­ρον για με­τεγ­γρα­φές εκ­δή­λω­σε μόνο ο Α.Ο. Πυ­λί­ου, που σκο­πεύ­ει να απο­κτή­σει συ­νο­λι­κά τέσ­σε­ρις πο­δο­σφαι­ρι­στές από τη Δόξα Καρ­δά­μαι­νας και την Ανα­γέν­νη­ση Ασφεν­διού, στο πλαί­σιο της προ­σπά­θειάς του να ενι­σχυ­θεί ενό­ψει της επα­νέ­ναρ­ξης του πρω­τα­θλή­μα­τος της Γ’ Εθνι­κής κα­τη­γο­ρί­ας.

Κατά τα άλλα, το γε­γο­νός πως η με­τεγ­γρα­φι­κή πε­ρί­ο­δος πα­ρα­μέ­νει σε ισχύ, υπεν­θυ­μί­ζουν μόνο οι ανα­κοι­νώ­σεις της ΕΠΟ .

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.