Αθλητικά

Τη σοβαρή ζημιά στην εξέδρα αποκαθιστούν τα Μαριτσά

Προχθές, η «δσπορ» αναφέρθηκε στις εργασίες που ξεκίνησαν στο γήπεδο των Μαριτσών προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές που έχει υποστεί η εξέδρα, η οποία βρίσκεται στην πλευρά του βοηθητικού γηπέδου των εγκαταστάσεων.
Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ηρακλή, το πρόβλημα είναι αρκετά σοβαρό, σε σημείο που να απαιτείται η κατασκευή νέου τοιχίου αντιστήριξης. Αναλυτικά:
«Στο Γήπεδο Μαριτσών, σε τμήμα υφιστάμενου τοιχίου αντιστήριξης οπλισμένου σκυροδέματος ύψους 4,60μ, διαπιστώθηκε απόκλιση από την κατακόρυφο σε μήκος περίπου 9 μέτρων. Επίσης μια από τις 3 αντηρίδες που βρίσκονται στο μήκος των 9 αυτών μέτρων έχει παρουσιάσει διαμπερές ρήγμα. Γι΄αυτό καθίσταται αναγκαία η κατασκευή νέου τοίχου αντιστήριξης σε επαφή με το παλιό για την υποστήριξη υπερκείμενων πρανών του Γηπέδου. Ο τοίχος θα έχει πάχος 30 εκατοστά και το πέδιλο θα κατασκευαστεί επί του πεζοδρομίου που υπάρχει περιμετρικά του Γηπέδου».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου