ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γάντια και αντισηπτικά τζελ για στην ορκωμοσία της ΠτΔ

news room 1 λεπτό ανάγνωση

Αλλαγές σε όλες τις πτυχές της ζωής και της καθη­με­ρι­νό­τη­τάς μας έχει φέρει η ραγδαία εξά­πλωση του κορω­νοϊού, ο οποίος έχει ανα­γκά­σει την κυβέρ­νηση να λάβει αυστηρά, αλλά απα­ραί­τητα μέτρα.

Φυσικά ανε­πη­ρέ­α­στη δεν έμεινε ούτε η ορκω­μο­σία της νέας Προ­έ­δρου της Δημο­κρα­τίας, Αικα­τε­ρί­νης Σακελ­λα­ρο­πού­λου.

Έτσι, θέλο­ντας να περάσει το μήνυμα της αυτο­προ­στα­σίας και της προ­σπά­θειας περιο­ρι­σμού της εξά­πλω­σής του, τα μέτρα στο ελλη­νικό κοι­νο­βού­λιο είναι ιδιαι­τέ­ρως αυστηρά.

Έτσι, σήμερα, προτού αρχίσει η ορκω­μο­σία της νέας Προ­έ­δρου της Δημο­κρα­τίας, όπως φαί­νε­ται στις εικόνες, οι υπάλ­λη­λοι της Βουλής μπήκαν στην Ολο­μέ­λεια προ­κει­μέ­νου να ετοι­μά­σουν και να απο­λυ­μά­νουν τον χώρο, φορώ­ντας γάντια και χρη­σι­μο­ποιώ­ντας αντι­ση­πτικά τζελ.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι η Διά­σκεψη των Προ­έ­δρων της Βουλής απο­φά­σισε να λάβει μέτρα προ­στα­σίας των βου­λευ­τών και των εργα­ζο­μέ­νων του Κοι­νο­βου­λίου.

Ο περιο­ρι­σμός της ταυ­τό­χρο­νης παρου­σίας πολλών βου­λευ­τών και επι­σκε­πτών σε κτίρια της Βουλής και γραφεία βου­λευ­τών, ήταν το βασικό πλαίσιο των απο­φά­σεων.

Δείτε εικόνες:    

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.