Τα ξενοδοχεία Amilia Mare και Paradise Village, συνεπή στη φιλοσοφία «νοιάζομαι σημαίνει μοιράζομαι» συνεχίζουν να βρίσκονται δίπλα στους κατοίκους της Ρόδου. Έχοντας αφουγκραστεί τις ανάγκες  που υπάρχουν, προχώρησαν σε διάθεση ειδών διατροφής, ιματισμού, κλινοσκεπασμάτων και  επίπλων σε δομές του νησιού που χρειάζονταν τα παραπάνω είδη.

Τα ξενοδοχεία Amilia Mare & Paradise Village αναγνωρίζουν την προσπάθεια που κάνει εδώ και χρόνια ο Δημοτικός Οργανισμός Πρόνοιας Δήμου Ρόδου, να παρέχει βοήθεια στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Γι’ αυτό το λόγο στηρίζουν τα συσσίτια του Οργανισμού σε τακτά χρονικά διαστήματα προσφέροντας είδη διατροφής. Έτσι και τώρα με χαρά διέθεσαν μεγάλες ποσότητες τροφίμων, ικανές για να καλύψουν τις σιτιστικές ανάγκες πολλών συνανθρώπων μας.

Με μεγάλη χαρά τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει και μία άτυπη συνεργασία με μία άλλη πρωτοβουλία, το  κέντρο  ημερήσιας φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση «ΕΛΠΙΔΑ», που έχει δημιουργηθεί από το ΔωδεκανησιακόΣύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες. Πριν μερικές μέρες παραδόθηκαν στο κέντρο ΕΛΠΙΔΑ είδη διατροφής για τα γεύματα των παιδιών που απασχολούνται καθημερινά εκεί. Κάθε χρόνο, δύο φορές κατά τη διάρκεια λειτουργίας τους, τα ξενοδοχεία AmiliaMare&ParadiseVillage, υποδέχονται και φιλοξενούν τα παιδιά, τα οποία απολαμβάνουν κάθε φορά από μία ημέρα ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού. Το κέντρο «ΕΛΠΙΔΑ» είναι μία πρωτοβουλία  γονέων με παιδιά με «ιδιαίτερα πλεονεκτήματα», κυρίως με νοητική υστέρηση και σύνδρομο Down. Ως απώτερο σκοπό, έχει να δώσει «Ελπίδα» σε αυτά τα παιδιά να ακολουθήσουν τον ίδιο τρόπο ζωής με τα υπόλοιπα, δίνοντας σε όλους μαθήματα ανθρωπιάς, σεβασμού και αλληλεγγύης.

Αυτόν το μήνα διατέθηκαν επίσης ιματισμός και σκεπάσματα για τις κλίνες του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου» με το οποίο υπάρχει πολυετής και τακτική συνεργασία ενώ ανοιχτή είναι η επικοινωνία και με τις Δημόσιες Τουριστικές Σχολές του νησιού στις οποίες διατέθηκαν έπιπλα και είδη γραφείου.

Αυτές οι δράσεις είναι μόνο η αρχή για το 2018. Τα ξενοδοχεία Amilia Mareκαι Paradise Village εδώ και πολλά χρόνια στέκονται αρωγοί στο νησί της Ρόδου και πρεσβευτές της φιλοσοφίας «νοιάζομαι» και «φροντίζω» το συνάνθρωπο.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ