Ειδήσεις

Ε. ΣΥ. ΡΟΔΙΩΝ 2: Εχω και πληρώνω! Κληρονόμοι εξ αδιαιρέτου τεράστιας περιουσίας του Εθνους

Η Ελλήνων Συνέλευσις 2 (Ε.ΣΥ. ΡΟΔΙΩΝ 2) Δηλώνει ότι ουδέμία σχέση έχει με οποιοδήποτε κίνημα «δεν πληρώνω» ….

Με την ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ λέμε ότι ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!!!

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!
Αγαπητοί Συνέλληνες πρέπει όλοι να καταλάβουμε κάτι πολύ σημαντικό, δεν υπάρχει κρατική περιουσία,το κράτος είναι ο διαχειριστήςπου το Έθνος έχει ορίσει για να διαχειρίζεται την Εθνική του περιουσίακαι είναι υποχρεωμένο να την διαφυλάξει και να την παραδώσει αν όχι όπως την παρέλαβε καλύτερη …..
Τα τελευταία πεντε χρόνια οι κυβερνήσεις-διαχειριστές με πρόφαση το χρέος παραδώσανε ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ (ΦΕΚ Α 18 2013 , ΦΕΚ Α 262 2014 κτλ) την Εθνική μας περιουσία πράγμα το οποίο απογορεύεται από το αναγκαστικό δίκαιο όπως και αναφέρεται σε συγκεκριμένα άρθρα στα παραπάνω ΦΕΚ που αποτελούν τα Μνημόνια-Αναγκαστικούς Νόμους ….
Σύμφωνα με παγκόσμιες συμφωνίες και νόμους (ΦΕΚ 315 17.12.1945) το Ελληνικό ‘Εθνος και κατ’ επέκτασιν οι πολίτες ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ είναι εξ αδιαιρέτου κληρονόμοισε τεράστια κληρονομικά κεφάλαια τα οποία βρίσκονται σε αποθεματικούς λογαριασμούς κληρονομικού δικαίου μέσα στην Ελλάδα ( παγκόσμιος ισολογισμός καταπιστεύματος του 2007 http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html ) τους οποίους υπογράφουν οι εκάστοτε εκπροσώποι κάθε κράτους μέλους του ΟΗΕ ( Ελλάδα : Πρόεδρος της Δημοκρατίας Καρολος Παπούλιας, Υπουργός Οικονομικών Γεώργιος Αλογοσκούφης και ο Πρέσβης στον ΟΗΕ Αδαμάντιος Βασιλάκης ) και επικυρώνουν παγκόσμιοι θεσμοί (Διεθνές Δικαστήριο Δικαιοσύνης, Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο,Διεθνής Ένωση Εισαγγελέων, Διαιτησία Δικαστηρίων του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου,Διεθνλης Οργάνωση Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς,Ιντερπόλ κ.τ.λ. )
Βάσει του ΦΕΚ 315 17.12.1945 λοιπόν, η Ελλάδα κατέβαλε την αύξηση της εισφοράς της, ύψους 1.327,1 εκατ. SDRή περίπου 1,64 δις ευρώ στις 1 Φεβρουαρίου 2016 ( ΦΕΚ Β 153 1.2.2016), και βάσει του ιδίου ΦΕΚ 315 17.12.1945 στο εκδοθέν ΦΕΚ 2880 29 12 2015 με ένα εκ των θεμάτων «Καταγραφή Ειδικών Τραβηκτικών Δικαιωμάτων (SDR) του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου» έγινε καταγραφή στα έσοδα του κρατικού προυπολογισμού έτους 2015 με ΚΑΕ 6731 «Έσοδα από την κατανομή ειδικών τραβηκτικών δικαιωμάτων (SDR) από το Δ.Ν.Τ.» ποσού ΕΥΡΩ 994.617.965,37 κτλ.

Τα παραπάνω ΦΕΚ δεν αποτελούν προιόντα φαντασίας και συνομωσιολογίας αλλά είναι αποδείξεις πραγματικών γεγονότων κατεγραμμένων σε Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, ότι πιο επίσημο δηλαδή. Σε πρόσφατο δημοσίευμα στην εφημερίδα «Δημοκρατική της Ρόδου» ο υποτιθέμενος δημοσιογράφος Ελευθέριος Ρήνος ισχυρίζεται ότι την συνθήκη του Μπρέντον Γούντς κατήργησεο Νίξον το 1971. Οποιοσδήοποτε όμως διαβάσει τα παραπάνω πρόσφατα ΦΕΚ θα διαπιστώσει την αναλήθεια αυτού του ισχυρισμου, εμείς μιλάμε ΜΟΝΟ με αποδείξεις.Επίσης ο ίδιος υποτιθέμενος δημοσιογράφος προσβάλει την δικαιοσύνη λέγοντας πως η τελεσίδικη δικαστική απόφαση 67650/28.6.2013 ( http://alfeiospotamos.gr/?p=6436 ) που πιστοποιεί την ύπαρξη των 600δις βγήκε έπειτα απο δίκη παρωδία. Βάσει αποδεικτικών στοιχείων βγήκε η αθωωτική δικαστική απόφαση υπάρξεως της κατάθεσης των 600 δις υπέρ της Έλληνικης Δημοκρατίας. Για τέτοια προσβόλη βέβαια θα έπρεπε να παρέμβει Εισαγγελέας.
Παρακαλούμε τους αμφισβητίες να παρουσιάσουν επίσημες αποδείξεις για όσα ισχυρίζονται και να μην παραμυθιάζουν τον Ροδιακό λαο. Οποιοσδήποτε μπορεί να λέει ότι θέλει χωρίς αποδείξεις ή να λέει ότι μίλησε κατά την διάρκεια της εκπομπής «Ζούγκλας» με το ειδικό τμήμα του Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής, ενώ την δικαιοδοσία ελέγχου σε τέτοιο επίπεδο έχει μόνο ο Υπουργός Οικονομικών ή ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.
Στον Δήμο Ρόδου έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση χρηματοδότησης από το καταπίστευμα (κληρονομικό πλούτο του Ελληνικού Έθνους) με τις εγγυήσεις του Αρτέμη Σώρρα δύο φορές με Αρ.Πρωτ. 11114 Γ’ στις 10 Μαρτίου 2014 και με Αρ.Πρωτ. 102243 στις 30.10.2016 με υπογραφές 250 δημοτών αλλα και έγινε επίσημη ενημέρωση από την Διευθύνων Σύμβουλο του Πολιτικού Φορέα με την επωνυμία«Ελληνων Συνέλευσις» κα Βικυ Χαραλάμπους στις 27/10/2016 παρουσία αντιδημάρχων.
Ο παραπάνω υποτιθέμενος δημοσιογράφος λοιπόν, στο ίδιο δημοσίευμα που προαναφέραμε, γιακαθαρά για λόγους εντυπωσιασμού,προσβάλει εκατοντάδες πολίτες της Ρόδου με διάφορους χαρακτηρισμούς,με ανακρίβειες, ανυπόστατα,αναπόδεικτα και αμφισβητεί δημόσια έγγραφα και τις υπογραφές κυβερνώντων. Του απαντάμε δημόσια για οτιδήποτε ισχυρίζεται να πάει στην δικαιοσύνη με ότι στοιχεια έχει, εάν έχει!!! Να καλέσει Εισαγγελέα για να εξετάσει την υπόθεση! Βάζουμε ένα τέλος στην παραπληροφόρηση και δηλώνουμε ότι γνωρίζουμε βάσει των αποδεικτικών στοιχείων που κρατάμε στα χέρια μας.
Από αυτούς λοιπόν τους αδιαμφησβήτιτους καταπιστευματικούς λογαριασμούς κληρονομικού δικαίου, δίνουμε εντολή ως ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ-ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ να εισπράξει η κυβέρνηση τις όποιες οφειλές έχουμε η πρόκειται να προκύψουν στο μέλλον καθώς και στο κατά κεφαλήν χρέος που μας αναλογεί ως έλληνες πολίτες (47,636 €)
Ως εκ τούτου λοίπον στις 9/2/2016 η Ελλήνων Συνέλευσις Ροδίων 2 και η Ελλήνων Συνέλευσις Καλλιθέας Ρόδου καταθέσανε 40 Εξώδικες Δηλώσεις-Εντολές-Εξουσιοδοτήσεις στην ΔΟΥ Ρόδου και στον ΟΑΕΕ Ρόδου να εκτελέσει την διαδικασία. Συνολικά μαζί με την Ελλήνων Συνέλευσις Ροδίων 1 κατατέθησαν 54 Εξώδικες Δηλώσεις-Εντολές-Εξουσιοδοτήσεις στο νησί μας.
Υπάρχουν γύρω στα 145 γραφείαΜη Κυβερνητικών Οργανισμών Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα με την επωνυμία «Ελλήνων Συνέλευσις» τα οποία ιδρύουν και ανήκουν σε δημότες της κάθε περιοχής. Την συντήρηση των γραφείων αυτών αναλαμβάνουν τα μέλη σε αντίθεση με μικροκομματικές τακτικές χρηματοδοτήσεως και ουσιαστικά εξαγοράς συνηδείσεων που λαμβάνουν τόσα χρόνια στην χώρα μας,και είναι ο κύριος λόγος της κατάντιας αυτού του τόπου. Έξω απο κόμματα,δόγματα και χρώματα λοιπόν και με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδος ορκιζόμαστε να μην προδώσουμε την πατρίδα και τους συνέλληνες μας όπως επίσης και στις Αξίες που διέπουν διαχρονικά την ιστορία του Ελληνικού Έθνους.
Καλούμε λοιπόν τους συνδημότες μας να περάσουν από τα γραφεία μας που βρίσκονται στην Κοδριγκτώνος 62 & Παναγούλη ( Ε.ΣΥ. ΡΟΔΙΩΝ ) και Ερυθρού Σταυρού 2 ( Ε.ΣΥ. ΡΟΔΙΩΝ 2 & Ε.ΣΥ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΡΟΔΟΥ ) να δούνε ιδίοις όμασιν τις αποδείξεις.Εμείς μιλάμε ΜΟΝΟ με αποδεικτικά στοιχεία «η γνώση είναι δύναμις»γνωρίζουμε πολύ καλά τι κάνουμε και ποιόν πολεμάμε,πρέπει να σταματήσουμε να φοβόμαστε και να διεκδικήσουμε τα δικά μας και τα δίκαιά μας.Το χρωστάμε σε αυτούς που φύγανε αλλά και σε αυτούς που θά ‘ρθουν….

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

 • b20344    15.02.2016 23:00

  Αγαπητέ κ.Δημοσιογράφε,
  Σας ευχαριστώ για την απάντηση σας. Καταλαβαίνω το σκεπτικό με το οποίο ανεβάζετε αυτό το άρθρο ως απάντηση σε κάτι που προηγήθηκε. Άλλωστε δημοκρατία έχουμε και ο καθένας έχει το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης. Ωστόσο, αφού αποφασίσατε να τηρήσετε αυτή την στάση,το λιγότερο που περιμένω από εσάς, είναι μια ξεκάθαρη θέση σχετικά με τον εάν εσείς ως εφημερίδα θεωρείται αληθείς τους εν λόγω ισχυρισμούς ή όχι.
  Αν ναι, τότε να μας το πείτε και στους υπόλοιπους που σας θεωρούμε αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης .Αν όχι τότε να σταματήσετε να ανεβάζετε ψεύτικες ειδήσεις που παρασύρουν τον απελπισμένο κοσμάκη σε κυνήγι μαγισσών.
  Κατά την γνώμη μου πάντα, εδώ δεν μιλάμε για μια απλή άποψη, άλλα για άθλια συνωμοσιολογία βασισμένη σε ανύπαρκτα γεγονότα και γελοία επιχειρήματα που αγγίζει την διασπορά ψευδών ειδήσεων για να μην πώ την πλαστογραφία. Περιμένω κάποια στιγμη τον εισαγγελέα να επέμβει αν δεν το έχει ήδη κάνει.

  ΥΓ/1 Σέβομαι τις δυσκολίες που μπορεί να περνούν λόγω της κρίσης οι αυτόχθονες, ψεκασμένοι, ιθαγενείς και εσχάτως και τρισεκατομμυριούχοι συμπατριώτες μου και δεν προτίθεμαι να συνεχίσω αυτή την αντιπαράθεση.
  ΥΓ/2 «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»

 • Kim Jong-un    15.02.2016 20:59

  ΟΤΑΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΕΤΕ…

 • Ελλήνων Συνέλευσις Ροδίωνδυο    13.02.2016 21:25

  ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ b20344 ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ’ΟΛΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ.Η ΑΓΡΑΜΑΤΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΟ,ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΟ. ΕΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΚ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΤΕ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ( ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΔΩ ) . ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΕΙ!!!!!!!! ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ!!!!!!!

 • To άρθρο αποτελεί απάντηση σε προηγούμενο που φιλοξένησε η εφημερίδα. Προφανώς δεν το διαβάσατε:
  https://www.dimokratiki.gr/10-02-2016/o-dimarchos-rodou-emfanizete-na-pistevi-se-istories-sinomosias-tis-omadas-sorra/

  https://www.dimokratiki.gr/05-11-2015/diastasis-proslamvani-i-diamachi-rinou-sorra-meta-tin-katathesi-minitirias-anaforas/

 • b20344    13.02.2016 14:14

  Κυριοι της Δημοκρατικης νομιζω οτι ηρθε η ωρα να αρχισετε να φιλτραρετε καλυτερα αυτα που δημοσιευετε. Δεν ειναι δυνατον εφημεριδα που θελει να λογιζεται ως αξιοπιστη να ποσταρει τετοια ανυπογραφα/ανορθογραφα/ασυντακτα και κυριως προπαγανδιστικα και ατεκμηριωτα κειμενα κοινων απατεωνων. Αν τα προτυπα σας ειναι το μακελειο και ο αλφεος ποταμος.blogspot.com τοτε ειστε σε καλο δρομο.

Σχολιασμός άρθρου