Ο Πάνος Καμμένος ανέβηκε στο ελικόπτερο, πήγε στα Ίμια κι έβαλε τον επίλογο στη συνεργασία του με την Κυβέρνηση

Με επίσκεψη στα Ιμια αποφάσισε να αποχαιρετήσει την Κυβέρνηση και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο Πάνος Καμμένος.

Λίγες ώρες μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα και την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο μέχρι σήμερα υπουργός Εθνικής Άμυνας πήγε με το ελικόπτερο στα Ιμια και μάλιστα φωτογράφισε τη στιγμή που πέταξε το στεφάνι.

Στο tweet που ανήρτησε, ευχαρίστησε το πλήρωμα του ελικοπτέρου και ανέφερε μεταξύ άλλων «στα Ιμια, εκεί όπου ξεκίνησε το ταξίδι».

Δείτε την ανάρτηση συμβολισμού που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Πάνος Καμμένος:

untitled.jpg

«Τελική πράξη…. από εκεί που ξεκίνησε το ταξίδι ΙΜΙΑ τώρα. Τιμή στους ΗΡΩΕΣ ΒΛΑΧΑΚΟ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΛΟΨΟ και σε ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΥΠΟΚΛΕΙΝΕΤΑΙ. Ευχαριστώ τους υπασπιστές μου τον πιλότο ΣΝΧΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ και το πλήρωμα του HU1 για όλα αυτά τα χρόνια», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Επίσκεψη στη Μητρόπολη 

Νωρίτερα, την κυριακάτικη λειτουργία στη Μητρόπολη Αθηνών παρακολούθησε το πρωί της Κυριακής ο υπουργός Άμυνας, ο οποίος μάλιστα κοινώνησε μαζί με τους άλλους πιστούς. Η κίνησή του αυτή έγινε πριν από την κρίσιμη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, στην οποία ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την Κυβέρνηση και να ψηφίσει «όχι» στη κρίσιμη ψηφοφορία για τη ψήφο εμπιστοσύνης.

Embedded video
GIANNIS PITTARAS 🖋@jo_pit

🧿Βιντεο ντοκουμέντο! Ο πριν συναντήσει τον πήγε να κοινωνήσει στην Μητρόπολη Αθηνών…

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ