Μετά από τους Στέλιο Νάκα και Φάμπιο Ταβάρες, ο Α.Σ. Ρόδος ενίσχυσε περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό του, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.
Τα «ελάφια» του Τίμου Καβακά απέκτησαν τον επιθετικό Γιώργο Μυλωνά και τον δεξιό οπισθοφύλακα Σωτήρη Τάχο, οι οποίοι αγωνίζονταν στην ομάδα του Φίλιππου Αλεξάνδρειας στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται από την Πέμπτη στο νησί μας, ακολουθώντας τις προπονήσεις με την διοίκηση του συλλόγου να τακτοποιεί τις τελευταίες λεπτομέρειες που είχαν απομείνει, ολοκληρώνοντας και τυπικά τις μετεγγραφές των αθλητών.
Ήδη τα δελτία των ποδοσφαιριστών έχουν εκδοθεί και βρίσκονται στα χέρια των «πρασίνων» της πόλης μας, με τον Τίμο Καβακά να υπολογίζει στις υπηρεσίες τους για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την Ε.Π.Δ. Ασπροπύργου.
Να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Μυλωνάς είναι 20 χρονών και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Διαγόρα Σεβαστής και στα τμήματα υποδομής της Ξάνθης , ενώ ο Σωτήρης Τάχο είναι 22 χρονών και έχει φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες της Νίκης Βόλου, του Πιερικού και του Διαγόρα Σεβαστής.
Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», πολύ πιθανόν οι δύο ποδοσφαιριστές να μην είναι οι τελευταίες προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, αφού παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο της περαιτέρω ενίσχυσης, με τα «ελάφια» να εξετάζουν με προσοχή την αγορά.
Στα αγωνιστικά
Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε και χθες η προετοιμασία του Α.Σ. Ρόδος για το παιχνίδι με την Ε.Π.Δ. Ασπροπύργου για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ‘ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.
Το πρόγραμμα διεξήχθη στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» με ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Η προετοιμασία των «ελαφιών» θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί στο βοηθητικό με ασκήσεις ενεργοποίησης και τακτικής.
Ο Τίμος Καβακάς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σπύρου Αποστόλου και Νίκου Λέκκα που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, όπως και του Φάμπιο Ταβάρες, που παρότι έχει εκδοθεί το δελτίο του υπάρχει κάποιο πρόβλημα και ο έμπειρος τεχνικός θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του από την επόμενη αγωνιστική.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ