Μακριά από την έδρα της δοκιμάζεται η ομάδα της ΑΕΡΑ στο πλαίσιο της 15ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, καθώς σήμερα στις 14:45 θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου από την Α.Ε. Κατταβιάς.
Οι Αφαντενοί στοχεύουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, για να παραμείνουν στην υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, διατηρώντας την επαφή τους με την κορυφή.
Ανασταλτικό παράγοντα για τους φιλοξενούμενους αποτελεί η κούραση, καθώς ο σύλλογος την Τετάρτη αγωνίστηκε για τον θεσμό του Κυπέλλου Δωδεκανήσου, γι’ αυτό και ο προπονητής Βαγγέλης Χοσάδας ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του μεγάλη προσοχή και σωστή διαχείριση της αναμέτρησης για να οδηγηθούν στον «τρίποντο».
Φυσικά ο έμπειρος τεχνικός και όλοι στο στρατόπεδο της ΑΕΡΑ, γνωρίζουν ότι το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο αφού η Α.Ε. Κατταβιάς παρουσιάζεται πολύ ανταγωνιστική όταν αγωνίζεται στην έδρα της.
Πάντως το ευχάριστο για τον Χοσάδα είναι ότι εκτός από το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα Νίκο Χάλαρη που αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις μέσα στην προσεχή εβδομάδα, δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία για το σημερινό παιχνίδι, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη στο γήπεδο Αφάντου, με ασκήσεις αποθεραπείας, χαλάρωμα και λίγη τακτική, καθώς είχε προηγηθεί το παιχνίδι του Κυπέλλου και ο Βαγγέλης Χοσάδας δεν ήθελε να επιβαρύνει επιπλέον τους ποδοσφαιριστές του.
Ανακοίνωσε Λαουδίκο
Τέλος, να αναφέρουμε ότι η ΑΕΡΑ προχώρησε στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της, καθώς απέκτησε τον Σάββα Λαουδίκο, επισημοποιώντας την μετεγγραφή με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το Δ. Σ. της Α.Ε.Ρ.Α ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σάββα Λαουδίκου. Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογο και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ