ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στα Χανιά ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, σε σύσκεψη για την παράταση των παρεκκλίσεων στα γήπεδα κάτω των 4000 τμ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΤΕΕ Δωδεκανήσου Χανιά

Στα Χανιά παρα­βρέ­θηκε ο Πρό­ε­δρος ΤΕΕ Δωδε­κα­νή­σου κ. Αντώνης Γιαν­νι­κου­ρής, στο πλαίσιο της εκδή­λω­σης που πραγ­μα­το­ποι­ή­θηκε στις 10 Νοεμ­βρίου και συν­διορ­γά­νωσε ο Δήμος Χανίων με το ΤΕΕ Τμήμα Δυτικής Κρήτης για την «Παγκό­σμια Ημέρα Χωρο­τα­ξίας και Πολε­ο­δο­μίας». Ωστόσο το κύριο θέμα συζή­τη­σης ήταν η κατάρ­γηση των παρεκ­κλί­σεων στα γήπεδα κάτω των 4000τμ στην εκτός σχεδίου δόμηση.

Παρου­σία του Γενικού Γραμ­μα­τέα Χωρικού Σχε­δια­σμού και Αστικού Περι­βάλ­λο­ντος κ. Ευθύ­μιου Μπα­κο­γιάννη, του Πρό­ε­δρου του ΤΕΕ κ. Γιώργου Στα­σι­νού και του νομικού συμ­βού­λου του ΥΠΕΝ κ. Κων­στα­ντί­νου Καρα­τσώλη, υπήρξε δια­λο­γική συζή­τηση, όπου οι μηχα­νι­κοί ανέ­λυ­σαν με σαφή­νεια τα προ­βλή­ματα που θα ανα­κύ­ψουν μετά την εκπνοή της κατα­λη­κτι­κής ημε­ρο­μη­νίας της 9ης Δεκεμ­βρίου 2022.

Ο Πρό­ε­δρος του ΤΕΕ Δωδε­κα­νή­σου μετά το πέρας της σύσκε­ψης δήλωσε: «Τα 6 νησιω­τικά Τεχνικά Επι­με­λη­τή­ρια σε κοινή τους επι­στολή ζητούν την παρά­ταση των παρεκ­κλί­σεων στα γήπεδα κάτω των 4000τμ στην εκτός σχεδίου δόμηση μέχρι να ολο­κλη­ρω­θεί ο Πολε­ο­δο­μι­κός Σχε­δια­σμός. Η παρά­ταση πρέπει να δοθεί».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.