Ειδήσεις

Έναρξη σχολικού έτους και Προκήρυξη θέσεων στο Μουσικό Σχολείο Ρόδου

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό και το μοίρασμα των σχολικών βιβλίων ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στο Μουσικό Σχολείο Ρόδου. Ένα Σχολείο (Γυμνάσιο και Λύκειο) με 300 μαθητές και μαθήτριες από όλο σχεδόν το νησί της Ρόδου (πόλη και χωριά) και περισσότερους από 50 εκπαιδευτικούς.

Μετά από εισήγηση του Μουσικού Σχολείου Ρόδου και σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κ. Παπαδομαρκάκης Ιωάννης προκήρυξε τις κάτωθι κενές θέσεις, προκειμένου να πληρωθούν από ενδιαφερόμενους μαθητές από άλλες σχολικές μονάδες μέσω της διαδικασίας των κατατακτηρίων εξετάσεων, ως εξής:

Β΄ Γυμνασίου: δύο (2) θέσεις,

Γ΄ Γυμνασίου: δύο (2) θέσεις,

Α΄ Λυκείου: μία (1) θέση,

Β΄ Λυκείου: μία (1) θέση,

Γ΄ Λυκείου: μία (1) θέση.

Οι κατατακτήριες αυτές εξετάσεις θα διενεργηθούν στο χώρο του Σχολείου, την Παρασκευή 21-9-2018.

Σημειώνεται ότι την εξεταστέα ύλη των μαθημάτων μπορούν να την πληροφορούνται οι ενδιαφερόμενοι μαθητές στο τηλέφωνο  2241067850 του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, όπου μπορούν να υποβάλουν και τη σχετική αίτηση συμμετοχής.

Ιστοσελίδα: www.musicschoolrhodes.gr, Email: gmousrod@gmail.com.

 

 

Η Διευθύντρια

Θεοδώρα Τσιμπούρη,

Μουσικός

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου