Τοπικές Ειδήσεις

Μιχάλης Δραμουντανής: Δεν δήλωσα ποτέ ότι θα είμαι υποψήφιος και ούτε θα είμαι

Από τον κ. Μιχάλη Δραμουντανή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Από το 2014 αμέτρητες συμμετοχές σε πανελλήνιες εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μοναδική στήριξη που είχα όλα αυτά τα χρόνια ήταν και είναι με την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και με την στήριξη του περιφερειάρχη Γιώργου χατζημάρκου και του αντιπεριφερειάρχη Φιλήμονα Ζαννετίδη και φυσικά την άψογη συνεργασία με το προσωπικό της περιφέρειας.
Δεν ξεχνώ αυτούς που αγκάλιασαν και συνεχίζουν να στηρίζουν αυτό που κάνω με μόχθο και πολύ αγάπη..
Εύχομαι και ελπίζω επιτέλους στο μέλλον να ακολουθήσουν και άλλοι παράγοντες τοπικής αυτοδιοίκησης το παράδειγμα της περιφέρειας..
Επίσης θα πρέπει να προσέχουν κάποιοι όταν μιλάνε για πρωτογενή τομέα. Δεν είναι καραμέλα, είναι μόχθος καθημερινός και τεράστιος αγώνας επιβίωσης..
Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ στο γεγονός ότι σήμερα είδα με έκπληξη  το όνομα μου να βρίσκεται σε τοπικές εφημερίδες σαν υποψήφιο τοπικό σύμβουλο στης τοπικές εκλογές.
Δεν δήλωσα ποτέ ότι θα είμαι υποψήφιος και ούτε θα είμαι… θέλω να πιστεύω πως έχει γίνει λάθος και αναφέρθηκε το όνομα μου όπως και το επάγγελμα του ελεύθερου επαγγελματία που αναφέρθηκε…
Είμαι και θα παραμείνω αγρότης και φυσικός καλλιεργητής φαρμακευτικών βοτάνων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου