Τοπικές Ειδήσεις

Γ. Νικητιάδης: «Η Έκθεση Κρεμαστής πρέπει να αναβαθμιστεί»

Την 57η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής επισκέφθηκε την Παρασκευή 12 Αυγούστου, κατά το στάδιο της προετοιμασίας της και λίγο πριν από το εγκαίνιά της – εν όψει έκτακτης αναχώρησης του από τη Ρόδο – ο Γραμματέας του Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής και τ. υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης.

Ο τ.υφυπουργός συναντήθηκε με εκθέτες και συζήτησε μαζί τους θέματα της έκθεσης, τις προοπτικές που υπάρχουν, αλλά και τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο κ. Νικητιάδης μετά την επίσκεψη του στην Έκθεση προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η Έκθεση Κρεμαστής πρέπει επιτέλους κάποτε να αναβαθμιστεί, πρέπει επιτέλους κάποτε να διεθνοποιηθεί. Ο μεγάλος οραματιστής Γιάννης Ζίγδης, όταν έβαλε τα θεμέλια για αυτή την έκθεση είναι βέβαιο ότι είχε στο μυαλό του, μία έκθεση με διεθνή εμβέλεια. Εκεί πρέπει να στοχεύσουμε. Σήμερα όχι μόνο δεν υπάρχει αυτό, αλλά ούτε καν έχουμε επεκταθεί στην υπόλοιπη Περιφέρεια και μάλιστα πληροφορούμε, ότι από το Νότιο Αιγαίο μόνο η Δωδεκάνησος είναι παρούσα, ενώ οι Κυκλάδες απουσιάζουν παντελώς. Αυτό θα πρέπει να θεραπευτεί άμεσα.

Στο πρόσφατο παρελθόν υπό τον Γιάννη Μαχαιρίδη, με το Σωτήρη Παμπάκα και το Νίκο Κεφαλάκη είχε γίνει ένα σημαντικό βήμα αναβάθμισης της Έκθεσης. Είναι κρίμα σήμερα να παραμείνει στο επίπεδο που είναι. Πρέπει να αναβαθμιστεί!»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου